2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست
اخه افک میکنه تقصیر منه.دفعه های قبلم دعوامون میشد بعد دو سه روز اون پیام میداد.این دفعه دیگه خیلی ط ...

خب اگه تل داره  یه پروفایلی بزار که مثلا دلتنگتم و بدون تو فلانم و اینا 😁 ببین چی میشه چقد هیجانیه 

سلام بفرس منتظر جواب باش جواب داد ، بگو خوبی و فلان ، بعد دلتنگت بودم و این چیزا بعد بحرفین

باشه.استرس دارم😁

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه تل داره  یه پروفایلی بزار که مثلا دلتنگتم و بدون تو فلانم و اینا 😁 ببین چی میشه چقد هیج ...

گذاشتم ی مدت فایده نداشت

نوشتم سلام سین نزده هنوز

بذار بمونه جواب داد بیا خبر بده زوود 

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
شاید  من خیلی غد و مغرورم ....اینجور میگم     یه پیام بده زود بیا اینجا بگو مردم از ...

اشتی بشیم ک حالشو میگیرم

اشتی بشیم ک حالشو میگیرم

آفرین خخخ

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
باشه عزیزم

😙

راستش هردوتامون.یه چیزی بهم گفت منم گفتم اصن رابطه رو تموم میکنم و میرم با یکی دیگه.

من در این.مواقع ی جمله یا شعر ک دلخوریو نشون میده میفرستادم ک منت کشی نباشه سر صحبتم باز میشه.

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد  
من در این.مواقع ی جمله یا شعر ک دلخوریو نشون میده میفرستادم ک منت کشی نباشه سر صحبتم باز میشه.

دیگه من نوشتم سلام