2777
2789
عنوان

سقط ...

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 51 پست
من الان دوهفته از سقطم میگذره،هنوز لکه بینی دارم دیروز رفتم سونو گفت هنوز دیواره های رحم ضخیمه،خیلی ...

اخي ايشالله كه چيزي نيست 

من قبل سقط آز دادم گف سقط ميشه و برات هيچ مشكلي بوجود نمياره

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره.خیالت از بابت سلامتیت راحت میشه تندرست باشی 🌼🌼🌼🌼🌼🌼

قبل سقط آزمايش دادم دكترم گفت خودش سقط ميشه 

براي تو هيچ مشكلي نداره فقد دوهفته بعد سقط بيا 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
میترسم دوباره باردار، بشم دوباره پوچ باشه یعنی امکان داره؟

نه ب چیزا فک نکن یه چکاپ خودت و شوهرت بدین بعد اقدام کن ۴.۵ ماهی استراحت بده خودتونو تقویت کنید جیگر بخورین .نه انشالله بارداری بعدی سالمه سالم

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
نه ب چیزا فک نکن یه چکاپ خودت و شوهرت بدین بعد اقدام کن ۴.۵ ماهی استراحت بده خودتونو تقویت کنید جیگر ...

ان شاالله

ولی میگن بعد بارداری پوچ،یک ماه استراحت بده ب رحم بعد سریع اقدام کن،تا احتمالش کمتر بشه

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
سقط من بارداری پوچ بود که 1هفته طول کشید تا دفع شد مردم و زنده شدم 😔انگار چند دقیقه میگرفت باز دردش ...

نمیدونم واقع چرا انقد بارداری سخت شده اکثرا پوچ 😐

من ۴ روز طول کشید تا دفع کردم ولی خب هنوز ۸ میل مونده لعنتی نمیدونم چرا نمیاد😏

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
اره منم پوچ داشتم میترستم از بارداری دوباره.ولی میخوام اقدام کنم دلم و بزنم به دریا هرچه باداباد

آخه یاده درداش،ک می افتم،تنم میلرزه😢

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
ان شاالله ولی میگن بعد بارداری پوچ،یک ماه استراحت بده ب رحم بعد سریع اقدام کن،تا احتمالش کمتر بشه

واقعا من نشنیدم حداقل بزار ۳ تا پریود رد کنی بعد اقدام کن تا رحمت امادگیشو داشته باشه حسابی تقویت کن خودتو

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
نمیدونم واقع چرا انقد بارداری سخت شده اکثرا پوچ 😐 من ۴ روز طول کشید تا دفع کردم ولی خب هنوز ۸ میل ...

خیلی سخت شده 😣8میل با پریت دفع میشه نگران نباش .دلیلش مشخص نشد که چرا پوچ بود؟

خیلی سخت شده 😣8میل با پریت دفع میشه نگران نباش .دلیلش مشخص نشد که چرا پوچ بود؟

چند روزه لکه بینی دارم پریود نشدم هنوز .نه ولی خب میگن بخاطر اینکه یا تخمک ضعیف بوده یا اسپرم مشکلات کروموزومی ک داشته باشه بدن قبولش نمیکنه دیگه ک رشدی داشته باشه اینجوری میشه

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
چند روزه لکه بینی دارم پریود نشدم هنوز .نه ولی خب میگن بخاطر اینکه یا تخمک ضعیف بوده یا اسپرم مشکلات ...

اره منم شنیدم مشکل احتمالا از تخمک و اسپرم ضعیفه.من منتظر بودم این ماه پری بیاد که برم سنو بدم واسه سایز فولی اقدام کنم ولی پری عقب افتاده 5روزه