2777
2789
عنوان

سقط ...

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 51 پست
منم دردم فوق العاده شديد بود بخودم ميپيچيدم  ديگه بعد اون لخته دردي ندارم

خب حتما افتاده.اما یه سونو بده 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من حتی بارداری پوچ داشتم با وجودیکه جنین نداشت یه جسم سفید گوشتی و دون دون شبیه یه لوله کلفت سفید حد ...

ايشالله چند روز صبر كنم الان دوروز گذشته؟بعد اگه سونو بدم نيوفته ديگه چي ميشه؟ 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اولین فرصت سونو بده که از سردر گمی دربیای

ایشالا ک افتاده..

اگرم نیفتاده باشه گرمیجات بخور می افته..

واقعیتش من با همون بار اول بعد اینکه پنج روز گرمیجات خوردم توی دوساعت درد کشیدن و خونریزی وحشتناک سقط شد.. بعد اونم بقایا نداشتم 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من حتی بارداری پوچ داشتم با وجودیکه جنین نداشت یه جسم سفید گوشتی و دون دون شبیه یه لوله کلفت سفید حد ...

سلام

بعد از بارداری پوچ دوباره باردار شدی؟؟؟؟؟

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
سلام بعد از بارداری پوچ دوباره باردار شدی؟؟؟؟؟

من بچم دوماهش بود ک ناخاسته باردار شدمو پوچ بود الهی شکر.......

من بچم دوماهش بود ک ناخاسته باردار شدمو پوچ بود الهی شکر.......

ببخشید سلامم یادم رفت 💕

در اولین فرصت سونو بده که از سردر گمی دربیای ایشالا ک افتاده.. اگرم نیفتاده باشه گرمیجات بخور می ا ...

من ديروز خيلي گرمي خوردم كلي زنجبيل و اويشن و نبات و زعفرون خيلي خوردم ديگه داشت حالم بد ميشد دردم هم فراوون بود ب خودم ميپيچيدم از درد 

شب رفتم پياده روي ديگه از كمر درد مردم 

صب كه بلند شدم لخته رو ديدم 

ولي بعد اون ديگه دردم تموم شد 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

حتما یه سونو برو،منم هفته ۶ سقط کردم پوچ بود.ک ۸ میل مونده با پریود دفع میشه.درد اصلا نداشتم مث درد پریودی یه ذره بیشتر بود فقط.شبیه جیگر با رگه .یه چیز مث حباب اینجوری با یه لخته بزرگ گوشتی از من دفع شد.

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
من ديروز خيلي گرمي خوردم كلي زنجبيل و اويشن و نبات و زعفرون خيلي خوردم ديگه داشت حالم بد ميشد دردم ه ...

احتمال زیاد همون بوده عزیزم

من ديروز خيلي گرمي خوردم كلي زنجبيل و اويشن و نبات و زعفرون خيلي خوردم ديگه داشت حالم بد ميشد دردم ه ...

من الان دوهفته از سقطم میگذره،هنوز لکه بینی دارم دیروز رفتم سونو گفت هنوز دیواره های رحم ضخیمه،خیلی نگرانم😓

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
حتما یه سونو برو،منم هفته ۶ سقط کردم پوچ بود.ک ۸ میل مونده با پریود دفع میشه.درد اصلا نداشتم مث درد ...

اره منم مث پريود ولي دردم از صب زود تا عصر 

صب هم اون لخته رو ديدم 

احتمال زیاد همون بوده عزیزم

ايشالله يه سونو ميدم خيالم راحت شه 

اره منم مث پريود ولي دردم از صب زود تا عصر  صب هم اون لخته رو ديدم

انشالله ک افتاده .اگه بیشترش افتاده باشه تو سونو معلومه.یه کمم مونده باشه با پریود دفع میشه زیر ۱۵ میل کورتاژ نمیکنن .

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
ايشالله يه سونو ميدم خيالم راحت شه 

اره.خیالت از بابت سلامتیت راحت میشه

تندرست باشی 🌼🌼🌼🌼🌼🌼