2821
2789
عنوان

سلام بیاید😰😰

141 بازدید | 9 پست

من ۳ماهمه شکمم خیلی زود بر امده شده نگرانم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوم ابان وقت دکترمه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

اخه جنین زوده بیاد از رحم بالا پس تو شکمم چی هس برامده شده

ربطی نداره که بدنت خودشو آماده میکنه تا 20 هفتم جنین زیر ناف قرار میگیره ولی شکم کلی جلو میاد بعدم جفت و کیسه آبو این چیزام هست از طرفی مادر خودش وزنم اضافه میکنه گاهی اوقات

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

ربطی نداره که بدنت خودشو آماده میکنه تا 20 هفتم جنین زیر ناف قرار میگیره ولی شکم کلی جلو میاد بعدم جفت و کیسه آبو این چیزام هست از طرفی مادر خودش وزنم اضافه میکنه گاهی اوقات

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز