2821
2789

وای منم همینطوری شدم

و یه تیکه از آبروم از ریزش زیاد کاملا خالی شده همش شونه میکنم و لیفت میکنم مشخص نشه 

فکر نمیکنم منم داروی هورمونی رو تازه شروع کردم ولی از قبلشم داشتم ریزش ابرو رو فقط یکم بیشتر شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونه از اعصاب باشه .من چندسال همین مشکل رو داشتم تا اینکه فهمیدم از اعصابمه

آخه اگه اعصاب بود باید موقعی که توی بچگی شوک میشدم میریختن

لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊

وای منم همینطوری شدمو یه تیکه از آبروم از ریزش زیاد کاملا خالی شده همش شونه میکنم و لیفت میکنم مشخص ...

من همه ش باهم داره خالی میشه قرینه هست، موهام هستن و مژه هامم نمیریزن فقط ابرو هامن

من همه ش باهم داره خالی میشه قرینه هست، موهام هستن و مژه هامم نمیریزن فقط ابرو هامن

مال منم خیلی میریزه ولی یه قسمتش خیلی بد خالی شده 

لا جرئت ندارم به آبروم دست بزنم روش دست که میکشم یت شونه که میکنم چندین تار با هم میریزه

مال منم خیلی میریزه ولی یه قسمتش خیلی بد خالی شده لا جرئت ندارم به آبروم دست بزنم روش دست که میکشم ی ...

دقیقا منم دست که میزنم میریزه ، یا حتی شده در حال درس خوندنم میبینم چندتا ابرو ریخته روی دفتر و میز و کتاب

منم ابروهام کم پشت بودن و میریختن روغن فندوق زدم به ابروهام و موهام جلو ریزششون رو گرفت و پر پشت شدن 

اگه میخواین از یه کانالی سفارش دادم اگه میخواین شمارشو براتون بزارم تا شما هم سفارش بدین

منم ابروهام کم پشت بودن و میریختن روغن فندوق زدم به ابروهام و موهام جلو ریزششون رو گرفت و پر پشت شدن ...

ممنون میشم