بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب طلاق بگیرن والا اگه بده طلاق بگیرن خب مگه زورشون کردن
اینجا فقط بلدن
بگن بدبخت میشی شوهر کنی
ولی هر چی به وقتش عالیه و بستگی به طرف داره من دختر ۱۸ ساله دیدم ازدواج کرده و ناراضیه و ۱۸ ساله دیدم که راضی و خوشبخته و دختر ۲۸ ساله دیدم که خوشبخت نیست و یا خوشبخته بسته به قسمت و انتخاب درست داره
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
و دروغ اگه بد بود که این همه دنبال دوس پسر بازی نمیرفتنوالا دخترای سایت همه دنبال این چیزان و هیچ فرقی نداره با ازدواج متنها. ازدواج تعهد داره این کارا نداره
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بنظرم اینجا بی فی*لتر هست.یعنی تو پروفایل واقعی ادمارو نمیبینی و اونا حرف دلشون و مشکلشون رو راحت بیان میکنن.حرفایی که امکان نداره حتی به مادرمون یا اقوام نزدیکمون بزنین اینجا میگیم.از طرفی فقطم مشکلات رو میگیم بخاطر همین ممکنه یکم بد نشون بده مساله ازدواج رو ولی درکل زندگی مخلوطی از سختی و خوشی هست،اینجوری بهش نگاه کن ک تمام این مشکلاتی ک اینجا میبینی تو زندگی در جریانه ولی خوشی و لذت و آرامش هم هست.حالا اگ بنظرت می ارزه تصمیم بگیر ازدواج کن یا برعکس