2777
2789
درکت میکنم اسی من خودمم هشتادیم، هم دهه هامو میبینم که چقدر دارن زود ازدواج میکنن هنگ میکنم😐

۲۶ سالم واقعا دیگه دارم میترسم

بعد جالب اینجاس همه از خونه داریم

دستپختم

اخلاقم 

چهرم تعریف میکنن

بعد همونام پسر مجرد دارن

خو لعنتی فقط تعریف یه قدمی بردار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه هم اینطور نیستنبا این تاپیک جدی داره بهم برمیخوره😐🤦‍♀️

نه راسته

چون دقیقا طلاق های تو دادگاهم تو همین سناست

دوستم وکیله میگفت طرف میاد متولد ۸۴

۸۵ داره طلاق میگیره

تازه نه تنها با یه بچه یه سال و اینا

۲۶ سالم واقعا دیگه دارم میترسمبعد جالب اینجاس همه از خونه داریمدستپختماخلاقم چهرم تعریف میکننبعد همو ...

انشاالله یه مرد خوب نصیبت شه که مردم تو رو با انگشت نشون بدن و بگن دیدی چه شریک زندگی گیرش اومد ، خوشبحال اون دختر خوشبخت

همه هم اینطور نیستنبا این تاپیک جدی داره بهم برمیخوره😐🤦‍♀️

بیشترشون همینن عزیزم یا یه دوست پسر بیکار پیدا میکنن عاشقش میشن ازدواج میکنن چرا بهت بر میخوره

همه چیز درست میشه

نه راستهچون دقیقا طلاق های تو دادگاهم تو همین سناستدوستم وکیله میگفت طرف میاد متولد ۸۴۸۵ داره طلاق م ...

😐😐😐😐😐😐بله

خب پشیمون شدم از ازدواجم 

آخه من مشاورم رفتم گفت زوده این سن ولی موقعیت ازدواج تو خوبه نه نگو

انشاالله یه مرد خوب نصیبت شه که مردم تو رو با انگشت نشون بدن و بگن دیدی چه شریک زندگی گیرش اومد ، خو ...

مرسی عزیزم برای دعای قشنگت

من یه نامزدی ناموفق داشتم

واسه همین میترسم اگه  دوباره یه انتخاب غلط کنم

و از طرفی ادمای خوبی سر راهم قرار نمیگیرن

واقعا به این دعا نیاز داشتم

😐😐😐😐😐😐بلهخب پشیمون شدم از ازدواجم آخه من مشاورم رفتم گفت زوده این سن ولی موقعیت ازدواج تو خوبه ...

خب  همسرت از نظر خودت چطوره اگه خوبه کار و‌اخلاقو اینا که عیبی ندارد دیگه

همه چیز درست میشه

خب همسرت از نظر خودت چطوره اگه خوبه کار و‌اخلاقو اینا که عیبی ندارد دیگه

خوبه 

خودش داره ارشد میخونه منم میخوام دوباره کنکور بدم و شرایط مالی و‌درامدشم خوبه 

چون خانواده مذهبی هستیم‌پدرم گفت من‌دوست دارم ازدواج کنی بعد بری دانشگاه🤦‍♀️و اجباری نبود اما موقعیتش خوب بود

خوبه خودش داره ارشد میخونه منم میخوام دوباره کنکور بدم و شرایط مالی و‌درامدشم خوبه چون خانواده مذهبی ...

عیب نداره گاهی شرایط اینجوری پیش میاد ولی به شخصه هیچوقت از زود ازدواج کردن خوشم نمیومد ازدواج۲۵به بعد خوبه  باید کلی بری بیرون با دوستات بگردی عاشق بشی  انشالله خوشبخت بشی عزیزم ولی سعی کن ببینی اخلاقش چطوره اخلاق اول از هرچیزی مهمه

همه چیز درست میشه

عیب نداره گاهی شرایط اینجوری پیش میاد ولی به شخصه هیچوقت از زود ازدواج کردن خوشم نمیومد ازدواج۲۵به ب ...

🤦‍♀️🤦‍♀️منم دوست نداشتم به این زودی ازدواج کنم گفتم دانشگاه قبول شم و برم دانشگاه درسم تموم شد بعد

ولی خب خانوادم اینطورین و اجباری نکردن بگن حتما این باشه ولی دوست دارم راضی باشن و توی هر چیزی که راهنماییم کردن اجرایی کردن پشیمون نشدم

فعلا که خوبه😂