2821
2789
عنوان

لیفت ابروم

79 بازدید | 17 پست

بچه ها اشکال نداره بعد لیفت ابرو خودت حالت ابروتو بهتر کنی؟

یکم استرس گرفتم که نباید شونه میکشدم الان چون واقعا حالتشو دوست نداشتم گفتم یکم تغییرش بدم تمیز ترش کنم 

مشکلی پیش نمیاد؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخش یه سوال من یه ماه  پیش رفتم لسفت کنم اومدم خونه و دو روز بعد کع شستم عین اولش سد ، منظورم اینه که موهای ابرو نباید همونجور حالت دار باشن ؟ چرا برا من اوجور سده ۳۵۰ پول داده بودم 

خداوندا پناهم باش.
نباید میکشیدی که😐چرا همونجا نگفتی مدلشو عوض کنه اون مواد خشک شده بود گند زدی توش که خواهر

نه بابا خشک نشده که اتفاقا گفت اگر حس کردی خشک شده روغن نارگیل بزن و شونه بکش فقط آب نزن تا ۴۸ ساعت 

وقتی حالت گرفتن که مشکلی نیست به نظرم

نه بابا خشک نشده که اتفاقا گفت اگر حس کردی خشک شده روغن نارگیل بزن و شونه بکش فقط آب نزن تا ۴۸ ساعت ...

وای من فکر کردم خشک شده 

اون نه خب مشکلی نیست 

مژه هم بعدش باید شونه بزنی تا مرتب بمونه اینکه ابروعه 

ولی اگر خشک شده بود احیانا اصلا نزنیا 

بعد برای وضو و غسل مشکلی نداره؟ من تحقیقی نکردماما بنظر خودم روی پوست مانع میشهخودم خیلیی دوست دارم ...

عزیزم من راجب نماز و غسل و اینا اطلاعی ندارم اما فک کنم مانع باشه چون آب به ابرو که تا ۴۸ ساعت نباید بخوره حالا من نمیدونم

2825
2823
2791
2779
2792