zzzz_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 985 عنوان پیچ خوردن پا 30 بازدید | 4 پست سلام من نزدیک بود بخورم زمین.بعد ک خودمو نگه داشتم و راه رفتم پاهام خیلی درد میکرد.ب نظرتون پاهام پیچ خورده یا در رفته یا چی؟خیلیی نگرانم🥲 1403/06/25 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 اگر پیچ خورده فکر کنم اصلا نمیتونی تکان بدی اصلا نگران نباش حالا اگه میخوای چک کن فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
zzzz_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 985 کنار انگشت کوچیکه پا ۸_۵ سانت پایینتر تا یذره پایین مچ پا درد میکنه
zzzz_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 985 اگر پیچ خورده فکر کنم اصلا نمیتونی تکان بدی اصلا نگران نباش حالا اگه میخوای چک کن میتونم پامو تکون بدم ولی وقتی ب پاهام فشار وارد میکنم اون قسمتی ک گفتم درد میکنه
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 میتونم پامو تکون بدم ولی وقتی ب پاهام فشار وارد میکنم اون قسمتی ک گفتم درد میکنه بله به احتمال زیاد که میگم پیچ نخورده اگه پیچ خورده بود اصلا نمیتونی تکان بدی ولی درد گرفته باید مراقب باشید اگه خیلی نگرانی یه دکتر برو چک کن فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨