2777
2789
عنوان

تابستون داره تموم میشه

127 بازدید | 11 پست

چیکارا کردید شما به هدفتون نزدیک تر شدین 

الان حس خوبی دارین ؟

منم فقط این وسط موندم هیی

تنها کار خوبی که کردم مسافرت مجردی بود مگرنه یک کلاسم ثبت نام نکردم-

شما چه کلاسایی ثبت نام کردید؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب خوندم یکم با افراد جدید آشنا شدم کلی فیلم و سریال دیدم

خوشگذرونیا من هیج فیلم. و سریالی ندیدم این تابستون انگار افسرده بودم هیچکار نمیکردم

منم مسافرت مجردی ۳ روز به کرمانشاه رفتم با دوستام البته بقیه که هیچی دیگه بیکار بودم

من سه روز رفتم شیراز خوب بود مجردی خوش میگذره چند سالته شما؟ 

خوشگذرونیا من هیج فیلم. و سریالی ندیدم این تابستون انگار افسرده بودم هیچکار نمیکردم

فیلم خب زیاده ولی yes day و in time رو ببین... مخصوصاin time چون انگار زمان رو تلف کردی..the last song خواستی گریه کنی اینو ببین:)

سریال هم...من فقط strange things رو دیدم و چند تای دیگه....الان supernatural رو میبینم 

اینا واقعاً خفنن

۱۷ از طریق مدرسه بردن

اع توهم مثل منی که منم ۱۶ سالمه  از طرف مدرسه نه اردو آموزشی بود بیشتر منم رفتم 

فیلم خب زیاده ولی yes day و in time رو ببین... مخصوصاin time چون انگار زمان رو تلف کردی..the last so ...

یک هفته دیگه مونده وقت کنم همشو میبینم

کلاس نرفتم حوصلشو نداشتم

یک عالمه کیدرما دیدم و آهنگ گوش کردم فقط

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 فمینیست به معنای قدرتمند کردن زنان نیست زیرا زنان همیشه و همجا و در تمام تاریخ قدرتمند بوده اند🌱🌊🏝 جنس مخالف ❌️ جنس مکمل✅️. میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨️عشق ازان مردان شجاع است برای مردان ضعیف مادرانشان زن میگیرند🌊بهشت عجب جای مخوفی میشود وقتی*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند *طالبان*فکر می کنند به بهشت میروند *یهودی* ها فکر می کنند به بهشت میروند *مسیحی* ها فکر می کنند به بهشت میروند *مسلمانان* فکر می کنند به بهشت میروند *بودایی ها* فکر می کنند به بهشت میروند و همه ی آنان فکر میکند کسی غیر از آنها لیاقت بهشت را ندارد اما نمی دانند تنها راه به بهشت رفتن ساختن بهشت است و این با چیزی جز [عقل و خرد] ممکن نیست.