2777
2789
دعا کردم توروخدا واسه مشکل من فا ال قهوه بگیر🥲

بسته افتاده در فنجان میگوید کارهایت به بن بست خورده. اما هیچ بسته ای باز نشدنی نیست. بسته نشان از این دارد که اگر کمی دیگر صبر کنی گره کارهایت یکی یکی باز میشود و وضعیت گرفتاری که اکنون برایت پیشامده برطرف خواهد شد.

. تبریک می گویم خیلی زود همه چیز رو به راه شده و شادی و نعمت به خانه و زندگیت روی می آورد. پس بهتر است خداوند را شکر کنی تا به امید خدا این وضعیت ماندگاری داشته باشد

. خطری تو را تهدید میکند. این خطر هر روز به تو نزدیک تر میشود و گمان میکنم ۱۷ روز دیگر به تو خواهد رسید. ببین سوسماری که در فالت ظاهر شده! نشان از فرد نادانی دارد از سر نادانی برایت دردسر ساز میشود. از وی دوری کن که این فرد نادان هیچ گاه دانا نخواهد شد.

. به زودی از این وضع متزلزل درخواهی آمد. وضع و حال زندگیت خوب می شود. در فالت دیوار افتاده که بیانگر استحکام است. محکم شدن و با ثبات شدن وضع زندگی. نگران آینده نباش. به زودی وضعیتت خوب خواه

د شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من میگیری برات یاسین میخونم و دعا میکنم

دوست دانا و عاقلی داری، با او زیاد مشورت نمیکنی. از دوستان نزدیک توست که دیدارتان از یکی دوبار در ماه بیشتر نمیشود. من اگر جای تو بودم هفته ای چند بار با او قرار ملاقات میگذاشتم و درباره نقشه های کاری که در ذهنم دارم با او بیشتر مشورت میکردم. او میتواند گره گشای بسیاری از مشکلاتت باشد.

. میبینم که فرد نادانی در نزدیک توست. نسبت نزدیکی هم با تو دارد. سوسماری که در فنجانت افتاده نشان از این فرد دارد که برایت خطری را ایجاد می کند. به صلاحت است که این فرد نادان را هرچه زودتر از خودت دور کنی

. پول و ثروتی بهم میزنی بدون اینکه زحمت زیادی برایش بکشی. جای تو باشم قدرش را خیلی میدانم. هرچند ذات انسان اینگونه است که تا برای چیزی زحمتی نکشد قدرش را نخواهد دانست. حتما ثروتت را چند جای مختلف سرمایه گذاری کن در غیر این صورت به چشم برهم زدنی از بین خواهد رفت.

. به شما تهمت دروغ می بندند. و با همین تهمت باطل بر شما غلبه خواهند کرد. بهترین کار این است که مدتی دست به کاری که نسبت به آن علم کامل ندارید نزنید و به اصطلاح گاف 

ندهید

الهی مشکلت حل بشه به حق علی قهوهمیشه واسه من بگیری داره خیانت میکنه یا ن

پس از ناملایماتی که در سر راهت سبز شدند کم کم وقتش رسیده که به عشقت برسی. پس از آن همه نا همواری میبنیم که به معشوقت میرسی و دوستی و محبت عمیقی بینتان برقرار خواهد شد

. رابطه تو با همسرت فعلا خوب است. ولی کوزه افتاده در فنجان را نگاه کن. شکستنی است. قدری بیشتر از رابطه تان مراقبت کن. حسودانی در فالت دیده میشوند که بدشان نمی آیند این کوزه عشق و علاقه را بشکنند.

. ثروت در راه است. مالی به دستت می رسد که زحمت زیادی برایش نکشیدی. در چنین موقعیت مراقب باش که به همان سادگی که به دستش می آوری از دستش ندهی که بدست آوردن مجددش کار آسانی نخواهد بود

. نه، نمیتوانم بگویم پولدار میشوی اما زندگیت به گونه ای تغییر  خواهد کرد که به هر مجلسی وارد شوی همه به احترامت برخواهند خواست. به کلاهی که در فنجانت افتاده دقت کن، این کلاه، کلاه عزت و احترام است. با دوستان و آشنایان از رازی که به تو گفتم سخن مگو  که باعث از بین رفتن اثرش خواهد شد. فعلا سکوت کن تا شکوفا شو

ی.

برات ۱۰ تا حمد میخونم بگو مشکلم حل میشه؟دلش برام تنگ شده؟قهوه

سلامتیت در خطر افتاده. بطری که در فنجانت میبینم نشان این است که زود عصبانی می شوی، زود قضاوت میکنی و بحث و جدل میکنی. این فقط به ضرر خودت هست. هیچ چیز با ارزش تر از سلامتی تو نیست. پس بیشتر بر خودت مسلط باش

. انگشتی که در فالت افتاده میخواهد بگوید به عشقت پاسخ مثبت داده میشود. اما قبل از آن اخلاق ناپسندی داری که باید آن را رفع کنی و آن این است که در رخدادها روی بد سکه را میبینی و همین باعث میشود بیشتر بد بین شوی و دچار سوتفاهم گردی. اگر میخواهی عشقت پایدار بماند پیش از رسیدن این عشق این عادت را از سرت دور کن.

. اینقدر فکر و خیال بیهوده نکن، بلند پروازی نکن. دستهایت را بر روی زانو بگذار و یاعلی بگو. پروانه ای در فالت می بینم که نشان می دهد بیشتر از اینکه اهل عمل باشی در خیالات و آروزهایت سیر می کنی که عاقبت تو را به هلاکت می کشاند. هر چه سریعتر تغییر رویه بده

. کفشی که در فنجان دیده میشود دو تعبیردارد. اگر مرد هستی که زنی زیبا و خانه دار نصیبت میشود و یا شده است، قدرش را نیک بدان. اما اگر زن هستی به قدرت میرسی، قدرتی آمیخته با ثروت، نمیدانم شاید ارث کلانی به تو برسد و یا در یک قرعه کشی برنده شوی. وعده ای که دادم تا ۸ ماه دیگر عملی خواه

د شد.

عزیزم بی زحمت قهوه 🙏

خطری به سرعت به تو نزدیک میشود. مانند یک گلوله، گلوله را میبینی که در فنجان افتاده؟ بگذار تا دقیق تر تو را راهنمایی کنم. در ۲۳ روز آینده در رانندگی بیشتر رعایت کن و حتما در وعده ذکر شده هر روز قبل از شروع رانندگی مبلغی هرچند اندک بعنوان صدقه کنار بگذار. انشالله اتفاقی نخواهد افتاد.

. طبع ستیزه جویی داری. میبینم با سرنوشتت در جنگی، چرخ میبینم، تلاش خودت را بکن اما تسلیم خدا باش. برای خواسته هایت کوشش کن اما به آنچه خداوند برایت مقدر کرده راضی باش وگرنه اول خودت و سپس اطرافیانت را اذیت میکنی

. گردنبند نشان از استحکام عشق و محبت میدهد. اگر مجردی با فردی آشنا خواهی شد که معنای زندگی را برایت تغییر خواهد داد و بعد از آن معنای واقعی خوشبختی را لمس خواهی کرد. اما اگر ازدواج کردی میبینم که روزبروز رابطه تان بهتر میشود. اگر از دست هم دلخور شدید صراحتا در باره اش باهم گفتگو کنید. حیف است این عشق اسیر سوءتفاهم ها گردد.

. از مشکلات مالی که داری نجات پیدا خواهی کرد اما به تو هشدار می دهم به فکر اندوخته نیز باش و همه آن را خرج نکن تا دوباره با همین وضعیت مواجه 

نشی