2777
2789

میشه لایکم کنی گم نکنم

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آیدای_شاملووو بیا برای پسر همساده تون بخون😂😂❤️

سلاام عشقم

میخونم ولی ن برای پسرهمساده برا ی چیز دیگ😂😂🤣

اسی میشه برا دوتا نیت خوندش؟؟

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

@ملوس_جاده_چالوس   حاجت داری بیا

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

@ملوس_جاده_چالوس حاجت داری بیا

Merci

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

Merci

❤️

از امشب میشه درسته تاپیک میزنی دوباره ؟

من می‌خوام بعد نماز صبح بخونم 

تو خلوت بخونم میگن پنج تن میان پیشت میشینن وقتی 

حدیث کسا می‌خونی منم می‌خوام به نیست پنج تن بخونم 

با اعتقاد قلبی و ایمان بخونی حله

من می‌خوام بعد نماز صبح بخونم تو خلوت بخونم میگن پنج تن میان پیشت میشینن وقتی حدیث کسا می‌خونی منم م ...

ممنون التماس دعا خواهش میکنم دعا کن یه شغلی گیر داداشم بیاد 🤲