2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتی زیاد با همسر

1286 بازدید | 26 پست

بچها اگه همسرتون از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی خیلی ازتون سرتر باشه چیکار میکنید؟

مثلا اگه همسرتون بهترین جای شهر خونه خیلی بزرگ و عالی داشته باشه ولی شما یه جای کوچیک و معمولی،،موقعی که میاد خونتون یا میرید خونشون خجالت نمیکشین؟

مثلا شغل پدرتون در حد شغل کارگرای همسرتون باشه و همیشه استرس داشته باشین که یه موقع این اختلاف طبقاتی رو به رخ بکشه و تحقیرتون کنه،، چیکار میکنید؟

ممکنه بعد چندسال زندگی تحقیرتون کنه؟

چجوری رفتار میکنید که همسرتون پررو نشه 

چیکار میکنید جلوش کم نیارید؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جون کور که نبوده شرایط منو دیده و پسندیده 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

تحقیر ک میکنه ولی عجب پیشونی داشتی ایول

نه چرا دلش رو خالی می‌کنی ، من خیلی آدم های ثروتمند شریفی میشناسم که اصلا فخرفروشی نمیکنن و ازدواج های اینطوری هم کردن و خوشبختن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

برادر من با این شرایط ازدواج کرد

هیچوقت به زنش توهین نمیکرد تحقیرش نمیکرد  ولی زنش ندید بدید بازی دراورد و یه داستان درست کرده و الان زندگیشون رو هواست

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

دقیقا شرایط من

اونا بهترین جای شهر ما بدترین جای شهر آدم خیلی خجالت میکشه هیچی نمیتونه ازش بخواد میگه فکر میکنه ندید بدیده

متاسفانه ما داریم جدا میشیم یعنی پدرش جدامون میکنه🙂💔

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

من یه موقعیت خیلی خوب رو به خاطر اختلاف طبقاتی رد کردم 

زن یکی شدم که خانواده ش در حد خانواده ی خودم هست 

باورت نمیشه چقدر توسط این ادم تحقیر شدم 

باور کن زن اون یکی می شدم اینقد تحقیر نمی شدم 

اگر هم می شدم لااقل دلم اینقد نمی سوخت 

نمد هم توبه هم بد

بستگی به شعور شوهرت داره مثلا دختر همسایه ما باباش کارگرم نیست کشاورزه در حد فقط خوردن خودشون 

شوهرش ۴تا شعبه بوتیک داره یه خونه بزرگ خریده براش تو تهران بنظر نمیاد پسره تحقیرش کنه هیلی با خانواده زنش خوبه 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

دقیقا شرایط مناونا بهترین جای شهر ما بدترین جای شهر آدم خیلی خجالت میکشه هیچی نمیتونه ازش بخواد میگه ...

دقیقا👌👌👌

ادم روش نمیشه چیزی بخواد

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔