2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

157 بازدید | 19 پست

مشاور تک رقمی ۴۰۲ یک و نیم‌بگیره زیاده ؟

برنامه روزانه میفرسته +چک گزارش کار +سوالات درسی+تحلیل آزمون 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینه مشاور خوبی باشه لزوما رتبه کنکور مهم نیست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ب جای مشاوروخودت بخون پولو بده کلاس ثبت نام کن

رتبه خیلی خوب میخوام ب تجربش نیاز دارم. خودخوانم کلاس نیاز ندارم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

رتبه خیلی خوب میخوام ب تجربش نیاز دارم. خودخوانم کلاس نیاز ندارم

اگ‌ پشت کنکوری ک کلاس نمیخواد ولی خودخوان‌ خیلی کم پیش میاد رتبه برتر بشی من خودم کنکوری بودمو‌ درگیر مشاور خوب ولی نتیجه گرفتم کلاس مهم تره نه مشاور

اگ‌ پشت کنکوری ک کلاس نمیخواد ولی خودخوان‌ خیلی کم پیش میاد رتبه برتر بشی من خودم کنکوری بودمو‌ درگی ...

عزیزم هرکی یه مدله .  مریم اکبری رتبه ۳ چندسال پیش تو مدرسه ما بوده کلاس هم‌نرفت آخرین سال رفت غیرحضوری کرد خودش نوشت .الان انقد کتاب خفن و آزمون هست ک پرنکتن کلاس نیاز نمیشه .سال دوازده وقت کلاس رفتن نیس‌من دوازدهمم

اها بهش نمیومد زیاد میگیرن دیگه

زیاده پس ینی؟اخه قبلا ی تومنبوو بعدبهش گفتم همون ی تومن باشه عذاب وجدان‌گرفتم .‌میگم‌نکنه بگه چقدپروعه

مدرسه حضوری میری یا نه؟

فعلا تصمیم نگرفتم

ولی مدرسمون ی روز تا۵ دوروز تا ۲ یروز تا۱۲

شاید برم غیرانتفاعی ک نرم مدرسه