بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهم اینه مشاور خوبی باشه لزوما رتبه کنکور مهم نیست
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
بله زیاده من برا دخترم حضوری مشاور گرفتم+پشتیبان برنامه روزانه مشکلی هم داشت میتونه از پشتیبان بپرسه.مشاورشم فوق لیسانس مشاوره تحصیلی داره یکسال ۶ونیم قراره بدم
اگ پشت کنکوری ک کلاس نمیخواد ولی خودخوان خیلی کم پیش میاد رتبه برتر بشی من خودم کنکوری بودمو درگی ...
عزیزم هرکی یه مدله . مریم اکبری رتبه ۳ چندسال پیش تو مدرسه ما بوده کلاس همنرفت آخرین سال رفت غیرحضوری کرد خودش نوشت .الان انقد کتاب خفن و آزمون هست ک پرنکتن کلاس نیاز نمیشه .سال دوازده وقت کلاس رفتن نیسمن دوازدهمم
چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄