2777
2789
عنوان

راهنمایی

93 بازدید | 19 پست

به نظرتون یک آدم که زخم خورده است رو چجوری میتونیم بهبودش کنیم؟

یکی از دوستام خیلی خیلی توی مدرسه اذیتش میکردند و بهش ضربه روحی میخورد جوری که تبدیل شده به یه آدم گوشه گیر من فکر میکردم داره خودش رو میگیره ولی فهمیدم چقدر آدم مهربونیه ولی خب گوشه گیر شده چجوری کمکش کنم و بهم اعتماد کنه؟

چه قلب پاکی داری 🥺

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
چه قلب پاکی داری 🥺

ازت ممنونم ولی مسئله قلب پاک نیست.بخدا انقدر اذیتش میکنن که بارها براش گریه کردم،شما نمیدونی این آدم چقدر فداکاری کرده برای همونایی که میخره اش میکردن ولی اونا الان یادشون رفته و چه حرفا که پشت سرش نمیزنند.واقعا دارم عذاب میکشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازت ممنونم ولی مسئله قلب پاک نیست.بخدا انقدر اذیتش میکنن که بارها براش گریه کردم،شما نمیدونی این آدم ...

🥺عزیزم 

از اون ادمای سمی دورش کن اعتماد بنفسشو ببر بالا به خودش متکیش کن 

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
🥺عزیزم از اون ادمای سمی دورش کن اعتماد بنفسشو ببر بالا به خودش متکیش کن

واقعا نمیدونم چیکارش کنم میره آخر کلاس میشینه میرم کنارش میشینم کلی محبت بهش میکنم زنگ تفریح باهاشم و خیلی مواظبشم ولی اگر بدونی دوستام پشت سرش چیا که نمیگن😭همین الانشم دارم گریه میکنم

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

عزیزم جمیع عزت و اعتماد بنفس همه از خداست با این روش هم به خواسته هات میرسی و هم اعتماد به نفس و عزت نفس میگیری امتحان کن شگفت زده میشی

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

واقعا نمیدونم چیکارش کنم میره آخر کلاس میشینه میرم کنارش میشینم کلی محبت بهش میکنم زنگ تفریح باهاشم ...

دهن دوستاتو گل بگیر 

بهشون بفهمون اشتباه میکنن 

ولی بیشتر دوستت باید روی خودش کار کنه انقد اعتماد بنفسشو ببره بالا که حرفاشون براش مهم نباشه

ازت ممنونم ولی مسئله قلب پاک نیست.بخدا انقدر اذیتش میکنن که بارها براش گریه کردم،شما نمیدونی این آدم ...

سعی کن بهش نزدیک بشی و تنها راهش اینکه تو از زحمات براش تعریف کنی تو اعتماد کنه یکم از خودت بگو درد و دل کن کم کم به حرف میاد و کاری کن تو مورد اعتماد ترینی بیشتر مواقع باهاش برو بیرون خوش بگذرون کتاب بهش معرفی کن باید خودت بسازیش ممکنه خیلی حرف ازش بشنوی اما بعد ها ازت ممنون میشه

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»
دهن دوستاتو گل بگیر بهشون بفهمون اشتباه میکنن ولی بیشتر دوستت باید روی خودش کار کنه انقد اعتماد بنفس ...

میدونی دوست من با بقیشون یک فرق کوچولو داره که اونا مدام این رو به سرش میزنن ولی من و یکی از دوستای دیگم کمکش میکنیم.کی میشه مردم یکم درست بشن یکم روشن فکر بشن من واقعا از دست این حرکاتشون خستم

میدونی دوست من با بقیشون یک فرق کوچولو داره که اونا مدام این رو به سرش میزنن ولی من و یکی از دوستای ...

چه فرقی داره مگه 

هوف انسانیتم ارزوست 

سعی کن بهش نزدیک بشی و تنها راهش اینکه تو از زحمات براش تعریف کنی تو اعتماد کنه یکم از خودت بگو درد ...

الان کلاس هامون تموم شده و اول مهر مدرسمون باز میشه

درسته آخر کلاس میشینه ولی تصمیم گرفتم به هر بدبختی شده منم کنارش بشیم از همون روز اول.به نظرتون برای اینکه زنگ تفریح باهم بیرون بریم بهش پیشنهاد بدم؟یا مزاحمش میشم؟

الان کلاس هامون تموم شده و اول مهر مدرسمون باز میشهدرسته آخر کلاس میشینه ولی تصمیم گرفتم به هر بدبخت ...

عزیزم میدونی اگه زیاد درگیر اون باشی نمیتونی برای درست تمرکز کنی فقط میتونی یکم حامیش باشی و تلاش کنی بره تراپی یا دیدگاهشو تغیر بده و از انزوا بیاد بیرون 

نمیگم بیخیال دوستت شو اصلا ولی تمام فکر و ذهنتو نزار برای اون

نمیدونم عزیزم زمان ما زنگ تفریح بیرون رفتن پیشنهاد نمیخواست همه میرفتیم بیرون 😅

عزیزم میدونی اگه زیاد درگیر اون باشی نمیتونی برای درست تمرکز کنی فقط میتونی یکم حامیش باشی و تلاش کن ...

الان ولی کاملا همه چیز فرق کرده.این دوست ابتداییم بوده و امکان نداره بتونم تنهاش بزارم درسته سخته ولی تصمیم گرفتم هر دوکارمو باهم پیش ببرم