2777
2789
عنوان

اگر نامردتون

250 بازدید | 26 پست

یه روز کامل بهتون پیام نده و زنگ نزنه 

دعوا و قهر میکنید؟!چه رفتاری نشون بدم بنظرتون 

حس میکنم خیلی کنار هم بودیم یکم از هم خسته شدیم 

و جفتمون نیاز ب تنهایی داریم ولی انتظار داشتم پیام بده امروز ولی خب خیلی کار داره

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
خودت پیام بده بگو میدونم خیلی کار داری فقط خواستم بگم به یادتم و دلم برات تنگ شده .قهر برا چی

دوس ندارم اینکارو‌کنم منم نیاز ب تنهایی دارم اون مرده وظیفشه حالمو بپرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت حق میدم اما گاهی نیازه خودتم پیش قدم شی، اگه قبلا پیش قدم نشدی همین پیامو بفرستی ن تنها رابطتون قشنگ تر میشه حتی قهر و دعوا هم بوجود نمیاد

بهت حق میدم اما گاهی نیازه خودتم پیش قدم شی، اگه قبلا پیش قدم نشدی همین پیامو بفرستی ن تنها رابطتون ...

حس میکنم چن روزیه من زیادی چسبیدم بهش 

بخاظر همین میخوام زمان بخریم برا جفتمون

این جمله رو همین اول زندگی از دهنت بنداز که اون مرده وظیفه اش فلانه من زنم وظیفه ام بهمانه!!!!! هشدار جدی دادم بهت

زن و شوهر باید پابه پای هم برا عشق بین شون تلاش کنن اگه یروز یکی ۲۰ درصد خودشو گذاشت اون یکی ۸۰ بذاره و برعکس 

از هم خسته شدیم  چون زیاد پیش هم بودیم؟ این چه حرفیه! قراره یک عمر نفس به نفس هم باشید 

قهر و دعوا ام کار بچه هاست یه پیام بده و ابراز دلتنگی کن و وقتی اومد بهش بگو چرا کل روز نبودی نگران شدم و ...

خودت پیام بده بگو میدونم خیلی کار داری فقط خواستم بگم به یادتم و دلم برات تنگ شده .قهر برا چی

معلومه خیلی فهمیده این کیف کردم با راهنمایی تون 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

منم با نامزدم دعوام شده گله میکنم ازش میگه ت بد اخلاقی ناراحتم ولی حتی بلد نیست از دلم در بیارع بجاش ...

جدی میگی؟ وای من اصلا نمیتونم قهر کنم زود خر میشم 

آرزو ب دل موندم برا آشتی ی شاخه گل بگیرم 

چن سالتونه شما ؟

جدی میگی؟ وای من اصلا نمیتونم قهر کنم زود خر میشم آرزو ب دل موندم برا آشتی ی شاخه گل بگیرم چن سالتون ...

من بیست و دو سالمه فقد یکبار برام گل خرید دیگه نخرید

کاش منو خر میکرد همونم بلد نیست ازش گله میکنم ت بهم محبت نمیکنی عین خیالشم نیست میگه ت بد اخلاقی از دیروز ن زنگم زده ن پیامم داده 💔

این جمله رو همین اول زندگی از دهنت بنداز که اون مرده وظیفه اش فلانه من زنم وظیفه ام بهمانه!!!!! هشدا ...

حرفتون درسته منم سیاست ندارم هیچی 

این چن روزه مث میمون بهش آویزون بودم نمیخوام هی فک‌کنه چسبیدم بهش شاید واقعا استراحت میخواد چون بهم میگه جدیدا لوس و بهونه گیر شدی

ممنون ولی استاتر جان که قبول نکرد 🤕

🤣🤣🤣🤣ببخشید ولی خیلی ماچش کردم و بهش چسبیدم بسشه فعلا

حرفتون درسته منم سیاست ندارم هیچی این چن روزه مث میمون بهش آویزون بودم نمیخوام هی فک‌کنه چسبیدم بهش ...

دور از جونت 

خودتو نگیر ولی بهش نچسب یه عشق متعادل و زیبا 

کتاب زنان زیرک خیلی کمک میکنه بهت