2777
2789
عنوان

دلتنگی برای رابطه قبلی لطفا بیاین

206 بازدید | 21 پست

بچها من نزدیک چهارسال با یکی بودم و من زیاد جدامیشدم و برمیگشتم هربار هم ک میرفتم دلیلی داشت و هربار خودم برمیگشتم بخاطر اینکه فرصتی بدم و اینکه من هنوز نفهمیدم واقعا دوسش دارم یا نه همش حسای دوگانگی دارم هم‌میخوامش هم نمیخوامش مثلا من خوشم نمیاد دختریو فالو کنه ولی اون همش فالو میکنه شاید بگین من زیادی حساسم ولی هر آدمی ی چیزی خط قرمزشه حداقل فامیل ی چیزی اونم اگه طرف درخواست بده و دخترای غریبه هم ک عمرا چون مگه تو پیج اونا چخبره و بچها من هربار ک جدامیشدم میرفت فالو میکرد و این بیشتر اذیتم میکنه

یا ی سری قرار بود همو ببینیم منم محدودیت دارم نمیتونم برم بیرونی جایی و اون ب کل فراموش کرده بود یا ی سری جایی بود میتونست بیاد ولی نیومد یا ی سری دیدم ک گوشیش خواست عوض کنه درحال انتقال دادن چیزاش ب گوشی داداشش بود رفته فضای دوم زده بود دور اون بود وسط چت یهو میره ب منم چیزی نمیگه تا دو سه روز دیگه پیداش میشه و اینم بگم قسمت بدش اینجاست میره اینستا استوری میزاره میتونه نصب کنه ولی نمیتونست ی پیام بده ب من ک نگرانش شده بودم

یا اوایل ی دختری فالو کرد بعد اینکه گفتم دوست ندارم بعد سرد رفتار میکردم میاد میگه این دخترو یکی از دوستام گفته  بود امتحانش کن اسکرین هم فرستاد ولی من باور نکردم واقعا نمیتونس بگه نمیتونم یا فلان

البته اینم بگم خوبیاش هم زیاد بوده ولی این موردها خیلی ناراحتم میکنن چیزای دیگه هم هست حالا ولی فعلا اینارو نوشتم و اینم بگم قصدش جدی بوده حتی خانوادش هم در جریان بودن من خودم نخواستم چون سنم کم بود گفتم بزرگتر بشم

حالا بنظرتون واقعا اون مقصره یا زیادی بزرگش میکنم درحال حاضر هم جداشدیمه چند وقته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟

ببین منم  ۵ سال با یک نفرم خیلی هم از هم جدا شدیم برگشتیم 

اما چیزی ک تو میگی رفتاری ک تو گفتی اصلا طرف جوی نبوده برا ازدواج 

اگه هم بخوایی ازدواج کنی زود طلاق میگیرید یا خیانت میبینی

در حال فروپاشی
اسی خودتو علاف کردی ..شما اولویتش نیستیبهتره بهم بزنی

جداشدمه ولی دلتنگش شدمه خواستم خودم خالی کنم اینجا و اینکه چیزای خوبم زیاد داشت اگه میخواستم تعریف کنم 🥺

چند سالته ؟ببین منم ۵ سال با یک نفرم خیلی هم از هم جدا شدیم برگشتیم اما چیزی ک تو میگی رفتاری ک تو ...

۱۹سالمه،چرا خیلی اصرار داشت برای ازدواج حتی ی سری هم مادرش فرستاد

چرا اینجوری فکر میکنی🥺اره ف ال هم‌میگرفتم گفته بود زمین خوردنم میبینه اگه ازدواج کنم

من نمیتونم همچین کسی رو بپذیرم

خودمم سخته برام میگم لایق چیز بهتری هستم و اون اصلا خودش رو مقصر نمیدونه خیلی 🥲و با بیشتر دخترای فامیل هم بوده و این آزارم میده خیلییی

خودمم سخته برام میگم لایق چیز بهتری هستم و اون اصلا خودش رو مقصر نمیدونه خیلی 🥲و با بیشتر دخترای فا ...

یعنی چی بادخترای فامیل هم بوده،این آدم بدردزندگی باتو

نمیخوره،معنی نامیده بااین واونی باشی ،بنظرم اشتباه میکنی 

ولی بازهرجورصلاح میدونی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

و من دوست داشتم وقتی جدا میشدم یا بار فقط یک بار پیگیر باشه تلاش کنه منو برگردونه همیشه هدف از رفتن واقعا رفتن نیست اینکه طرف سرعقل بیاد خودشو اصلاح کنه 🥲و همش میگم ای خدا ای کاش متوجه رفتاراش بشه ک چیکار کرده 

یعنی چی بادخترای فامیل هم بوده،این آدم بدردزندگی باتونمیخوره،معنی نامیده بااین واونی باشی ،بنظرم اشت ...

عزیزم منظورم قبل از اینکه با من باشه

من که جداشدمه فقط خواستم اینجا درد دل کنم🥺

۱۹سالمه،چرا خیلی اصرار داشت برای ازدواج حتی ی سری هم مادرش فرستادچرا اینجوری فکر میکنی🥺اره ف ال هم‌ ...

ببین شاید طرف جو گیره برای ازدواج 

ولی خودت میبینی رفتارش رو 

من طرفم هرگز از چت بیرون نمیاد اگه هم بیاد قبلش میگه ک مشتری براش اومده 

محدودیت منو درک میکرد 

روم غیرت نشون میداد غیرت الکی ن واقعی 

نمیزاشت اشکم در بیاد در ک میومد خودش لعنت میکرد ک باهث گریه من شده 

در حال فروپاشی
عزیزم منظورم قبل از اینکه با من باشهمن که جداشدمه فقط خواستم اینجا درد دل کنم🥺

ماهروی بگیم اون دلت هست که پیشش گیرکرده

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
ماهروی بگیم اون دلت هست که پیشش گیرکرده

هرچی