2789
عنوان

بختم بستس 😂

169 بازدید | 22 پست

من  گروه رقصم    چهار نفریم هروقت مریم عروسی از   هم گروهیام تعریف مکنن جز من  حتی واسشون خاستگارم پیدا میشه ولی من هیچی    قیافه بدی هم ندارم مث اونا شایدم خوشگلتر باادب تر باحیاتر ولی  هیچوقت از من تعریف نمکنن به مامانم گفتم  پیش ی دعا نویسی رف گف بختت بستس شانسم نداری😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون مامانت اهل دعا نویس رفتنه بختت بسته میشه 

دعا نویس رفتن خود شرکه 

مشرک نباشید که گناه نابخشودنیه

برای مشکلات فقط خودتون به قرآن و اهل بیت متوصل بشید این دستور پیامبره 

مادرت که به دعا اعتقاد داره حتما به پیامبرم داره دیگه بهتره حرف پیامبرو گوش کنید تا موفق بشید 

خرافات چیزیه که دین باهاش مخالفه

حسبی الله ❤

عکس بذار

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

معمولا همسری که به واسطه رقص پیدا شه همسر جالبی نمیشه...☺پس غصه نخور

کی میگه

من وسط خیابون داشتم میرقصیدم شوهرم منو گرفت خیلیم عالیه😂😂😂

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

بماند....😂

چرا خب🤣