برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
منم ارشدم ، الان ک دیگه کار یا پارتی میخواد یا ی سابقه ، خصوصا این رشته ما، ی رشته زیرمجموعه پزشکی میخوندم خیلی بهتر بود، این همه زجر کشیدم و غربت اخرش هیچ
من لیسانس الان ارشد تجزیه شاغل ک نه ی شغل مختصری دارم ک بی ربطه
Vaghean Adam mimoone Chi bege kasi ke inghad dars khoonde oonam to hamchin reshteye sakhti bayad yek shoghle mokhtase dashte bashe??? Man midoonam in reshte cheghad sakhte
من که همش غصه میخورم. اخه بچه اول خونه بودمو خیلی بهم امید داشتن اما باعث سرافکندگیشیون شدن
Chera to baese sarafkandegishooni golam??? To vaghean baese eftekhari ba in reshteye sakhti o sangin,inke sharayet injooriye ke yek nirooye be in mofidi bikar bashe baese sarafkandegiye kheyliiiiiii az ...bayad bashe