2777
2789
عنوان

بیاین ببینین چیشد

50 بازدید | 4 پست

منو یه پسری باهم‌چندوقت اشنا شدیم البته نزدیک دوسال توی اینستا میشناختمش(یه ادم تقریبا شناخته شدس)بعد یکماهی بود رابطمون جدی تر شده بود،اما اخلاقش خیلی خشک و بی حوصله بود،من همیشه باهاش مهربون بودم خودشم میدونست،حرفای جدیمو اصلا ب هیچ جاش نمیگرفت ولی  همش برام استیکرای بوس و بغل میفرستاد برگشتم بهش گفتم اصلا سراغمو نمیگیری و ارزش قائل نمیشی منم ادم لاس زدن نیستم گرفت از همه جا بلاکم کرد😐خیلی ناراحتم خیلی بهش عادت کرده بودم

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

🤣🤣🤣🤣

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چیش خنده داشت

اینکه چیزی برای از دست دادن نداشت باحال بود 

حالا شما بیا منو بزن واااا 

خق داشت بلاکت کنه بیجنبه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

اینکه چیزی برای از دست دادن نداشت باحال بود حالا شما بیا منو بزن واااا خق داشت بلاکت کنه بیجنبه

برو بابا حوصله ندارم

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲