2777
2789
عنوان

پت خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 60 پست
مثل سگ نیست که بگی بیا بیاد، بگی برو بره.گربه ها همشون اینطورین، سخت به حرفت گوش میدناول کاری که میخ ...

تاحالا شده بی دلیل خنجتون زده باشه یا گاز بگیره یا مثلا کار خرابی کنه تو خونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خرجش چقدرع مثلا ؟

خرج خاک و غذاش ک هر ۳ ماهه برای من حدود ۵ تومن

با هزینه دامپزشکی و اینکاراش ک اونم ماهانه نیست...

۷.۸ میشه ۳.۴ ماه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خودم به عنوان صاحب یه پت میگم که اگه شرایط داری بگیر چون واقعا سختی داره و واقعااااااا مثل بچه هستشب ...

خب من از خدامه خانوادم باهاش اوکی بشن اخه از الان مخالفن با من😀... میشه نژاد گربتو بگی؟ بعد هزینه های غذا و اسباب بازی و مکان و دامپزشکی و واکسن اینا رو هم میشه بهم بگی؟ واسه مسافرت چکار می‌کنی گربه رو؟ یکی نوشته بود گربشو نبرده بود مسافرت وقتی برگشته بود گربش افسردگی گرفته بود و تا الان خوب نشده

خب میشه از هزینه هاش برام بگید؟ مثلا اسباب بازی هاش و خوراکش و جای خواب و دکتر و واکسن اینا چقد درمی ...

اسباب بازی که از 50 تومن هست به بالا. دوتا توپ داره و یه دونه قلاب که سرش ماهی وصله خیلی وقته گرفتم ارزون بود 

غذا هم کنسرو میگیرم هفته ای سه تا 500 میشه و غذای خشک که اینم بستگی به حجم خریدت داره، ولی من پارسال یدونه پاکت گرفتم، 10 کیلو سه تومن.

دکترم واکسن داره و حالا اگ مریض بشه باید ببری، هر نوبت دکترش تقریبا 600 الی یه تومن میشه

من خیلی خرج نمیکنم براش 

تاحالا شده بی دلیل خنجتون زده باشه یا گاز بگیره یا مثلا کار خرابی کنه تو خونه؟

نه ولی تا دلت بخواد، رو مبل ناخن میکشه 

اوایل هرجا دلش میخواس کار خرابی میکرد ولی الان عاقل شرع دیگه

ولی همچنان با گلدون مشکل داره و خاکش رو خالی میکنه 

گربه تو ماشین اذیت نمیشه؟

نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه ولی تا دلت بخواد، رو مبل ناخن میکشه اوایل هرجا دلش میخواس کار خرابی میکرد ولی الان عاقل شرع دیگهو ...

شما خودتون یادش دادین دیگه این کارو نکنه یا خود به خود خوب شد؟ .. گربتون رو وقتی توله بود گرفتید یا نه؟

شما خودتون یادش دادین دیگه این کارو نکنه یا خود به خود خوب شد؟ .. گربتون رو وقتی توله بود گرفتید یا ...

نه خودم یاد دادم

جدی نشستم باهاش حرف زدم😂 ولی طول کشیداا اما دیگ موقع رفع حاجت، میره تو باکسش 

دو ماهه بود ک گرفتمش

واییی😂😂🥲 خب میخواد به یک نفر دیگه واگذارش کنه یا هنوز میخواد پیشش باشع؟

اول دوتا گربه داشت یکیشون مرد یکی موند با دوتا بچه گربه یکی از بچه گربه ها رو داد ب دوستش الان دوتا داره

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

ماشالاا 😀 ایول و آفرین بهت ، صبر و حوصلع زیاد داری، کلاس چندمی ؟ چطور وقت می‌کنی به ۱۲ تا گربه برسی ...

من مدرسه ام تموم شده عزیزم😃

خداروشکر نه ..مامانم خیلی کمک میکنه اتفاقا تو نگه داریشون

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪