2777
2789
عنوان

کتک زدن

1056 بازدید | 52 پست

دیشب داشتم ب دخترم سوپ میدادم با دست محکم زد بشقاب از دستم پرت شد همه جا سوپی شد سینه من خیس سوپ شد شلوارم همه جا سرش داد زدم چرا اینطوری میکنی وحشی ت شوهرم حمله کرد بهم که چرا بچه رو دعوا کردی اونم دید این داد می‌کنه گریه کرد گلومو گرفته بود فشار میداد و چند بار دستشو برد بالا بزنتم بازو هامو با شدت جوری فشار داده جای انگشتاش سیاه شده لیوانو دستم گرفتم به بچه آب بدم از دستم گرفت کوبید به رون پام اونجام کبود شد و کلی دادو بیداد کرد بهم که گوه خوردی سر بچه داد زدی و کلی حرف بد بهم میزد که خدا میدونست بهت بچه نمی‌داد گفتم مگه من ایراد داشتم گفت مگه نداشتی الآنم ایرادداری هی عقب می‌ندازی حقیقتا خیلی قلبم شکست کلی گریه کردم بعد یکساعت برام آب آورد و هی میگفت ببخشید دلم به حال بچه سوخت گناه داره سرش داد زدی اون بوست دیگه سوپو ریخت ک ریخت بقیش توی پست پایین نینویسم

اینارو میبینم دوست ندارم ازدواج کنم 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

😐کارت اشتباه بوده

کار شوهر اشتباه تر

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه آدم عاقل از همچین آدمی بچه دار نمیشه

شما فقط دارید یه بچه با کوهی از تروما و بیماری روانی وارد جامعه میکنید! براتون متاسفم

بیچاره اون بچه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
😐کارت اشتباه بودهکار شوهر اشتباه تر

دقیقا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

هی گفت ببخشید و فلان خانوما تورو خدا شما یه وقتایی نشده خسته بشین دیک توانتون تموم بشه بچتونو دعوا کنیم یا داد بزنین سرش؟ت رو خدا راستشو بگین میخام ببینم من لایق این بی احترامی و وحشی بازی بودم یا نه  قلبم تا همیشه ازش شکسته من حتی از صب نتوانسته بودم دستشویی برم چون دخترم اذیت کنه و بزور دوش میگیرم اون حتی نمیتونه ۱شاعتم نگهشداره اما منی که ۲۴ساعتی در اختیار بچم و روان برام نمونده رو اینطوری باهام رفتار بشع

فکر کنم شما باید تحمل خودتون رو بیشتر کنید در رابطه با بچه . چون بچه اسمش روشه هر کاری ممکنه ازشون سر بزنه . من هم مثل شما بودم الان که بزرگ شدن میگم کاش نرمی بیشتری به خرج میدادم اونا که گناهی ندارن ما کم تحملیم . البته من شوهرم همه جوره منو تحت فشار میذاشت واسه همون تحمل رفتارهای بچه رو نداشتم 

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

چرا همه خسته میشن حتی اگر روبات هم بود شارژش تموم میشد بعد یه مدت 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

هی گفت ببخشید و فلان خانوما تورو خدا شما یه وقتایی نشده خسته بشین دیک توانتون تموم بشه بچتونو دعوا ک ...

ببین حتی کتکم نباشه داد بوده 

ولی خب شوهرت دیگه خیلی بزرگش کرده

اگ مخالف زدنه خودشم نباید تو رو میزد

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام