2777
2789
عنوان

دلم گرفت 💔

96 بازدید | 10 پست

میگم چرا من نتونستم تو زندگی موفق شم یه خونه ای ماشینی مغازه ای چیزی واسه خودم بخرم یا آدم خیلی موفقی باشم و تو زندگی به جاهای خوب برسم چرا اینقدر بی عرضه و بی لیاقت بودم 💔

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه نباید خودتون رو با کسی مقایسه کنید ! 

این خیلی مهمه که بدونید شما یک فرد منحصر به شرایط خودتون هستید و شاید اگر شخص دیگه ای در شرایط شما هم بود همین موقعیت رو داشت و نکته بعدی اینکه 

برای دست آورد هایی که مد نظر تون هست باید تلاش کنید نمیشه بدون هیچ تلاش و کوششی به موفقیت رسید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

منم همینطور ک با اینهمه هنر و استعداد هیچی نشدم دلم می خواد خودمو هزار تیکه کنم از خودم خسته شدم فقط دلم مرگ می خواد و تموم حوصله ادامه دادنم ندارم

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

منم همینطور ک با اینهمه هنر و استعداد هیچی نشدم دلم می خواد خودمو هزار تیکه کنم از خودم خسته شدم فقط ...

من نمی‌دونم هنر و استعداذ شما چیه بدبختی اینه که من هیچ هنر و استعدادی ندارم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
منمعاشق رانندگیم به شوهرم التماس میکردم بهم ماشین نمیده از خودم بدم میاد بعد بعضی خانوما خر سواری هم ...

شوهر منم اصلا چش نداره ببینه موفق باشم کوفتم کرد زندگیو با خریتاش

من نمی‌دونم هنر و استعداذ شما چیه بدبختی اینه که من هیچ هنر و استعدادی ندارم

مفت نمی ازه وقتی نتونی ازش بهره ببری شما همون هیچ حسابش کن

منم 😉🙂🙃🙂ولش کن بهتره محلشون ندیم اصن😗😗😗😉😉😉والله چ چاره گفتنشم دردی دوا نمیکنه خدا هم ک دوا داره چاره نمیکنه بس بیخیال🤪🤪🤪

چرا مگه هنر و استعدادت چی بود

مهم اینه ک بخت و اقبال نداده، اسی حالا همه میان میگن خودشیفته اس خب چیکا کنم بگم نگم جام طلا ک نمی خواین بدین بهم حالا 😊😊😊😁والله🤪🤪🤪