2777
2789
عنوان

در حال مرگم

152 بازدید | 5 پست

تورو خدا دلداریم بدین خیلی تنهام

پسری رو ۷ ساله میخوام اون از اول جدی نبود یکسال بود باهم خوب بودیم .

من خیلی واقعا آدم بدردنخوری ام حقو به اون میدم.هم قدم ازش بلندتره هم اینکه صدام ناواضحه هم مثل بچه هام هم زشتم هم اخلاق رفتار بلد نیستم همشم حسود بودم بهش هرروز میگفتم با دختری تو خیانتکاری آخرم منو فرستاد برم سرکار از پسش بر نیومدم منو بیرون انداختن اونم منو ول کرد.

دیروز باهاش رفتم بیرون گفت میخوام باهات باشمو فلان یهو گفت یه دختر تو دوره دندونپزشکی شمارشو سیو کرده بود یهو گفتم عههه حرف از دختر نزن حرف از کار نزن یهو سگ شد گفت نه تو بدرد زندگی نمیخوری همش دختر دختر میکنی دیگه نمیخوام با هیچکس باشم میخوام تنها باشم با تو ام نمیخوام باشم بعد یهو گفتم من که حرفی نزدم آهنگو تا آخر بالا برد آهنگا همه از اونا که به دوس دختر سابق بی احترامی میکنن!

تا آخر راه هیچ حرفی نزد بعد که رسیدیم گفت نمیتونم باهات باشم با یه سری چیزا نمیتونم کنار بیام موقع خدافظی گفت مراقب خودت باش منم سریع گفتم خدافظ اومدم خونه بعد بهم پیام داد که ببخش نباید بعد از سه ماه دوباره باهات حرف میزدم و میگفتم بیای بیرون. 

منم گفتم ببخش که زیاده روی کردم مراقبت کن.اونم گفت تو ام مواظب خودت باش هرچی خواستی فقط به خودم بگو حتی اگه با تو نباشمم از دور هواتو دارم خیالت جمع😔😭😭😭😭😭خیلی دلم گرفته خیلی سخته ..دیروز بیرون رفتیم اولش منو بغل کرد دارم دیوونه میشم هیچی نمیتونم بخورم ای کاش بمیرم سه چهارماهه دارم می میرم ۷ کیلو کم کردم آخر از عشقش میمیرم😭😭😭😭

یه دختر دیگه اونو مال خودش کنه چی😭😭😭😭البته فکر کنم تو اون کلاس چشمشو گرفته بودن 😭😭دارم دق میکنم انقد هیچی نمیخورم معدم داره میترکه کلا زندگیم تو خونه موندنو حسرت خوردنه هیچ کاری نمیتونم بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری میگی اگه یه دختر دیگه اونو مال خودش کنه انگار که الان مال توعه، یه دوس پسره فقط دیگه

بعد هم تو بلندقدتری؟؟ خب این یه امتیازه که، نه یه عیب، معلومه طرف یه پسر کوتاه قده که داره واست ادا اطوار درمیاره، باهاش کات کن، بهش محل نذار، ببین چطور میاد منت کشی

یه جوری میگی اگه یه دختر دیگه اونو مال خودش کنه انگار که الان مال توعه، یه دوس پسره فقط دیگهبعد هم ت ...

دیگه تموم شد تو این سه ماه وایساد منو ببینه چجوری شدم دید هیچ تغییر نکردم باز حرف دختر میزنم سگ شد گفت نمیخوامت خدافظ