2777
2789
عنوان

بلاخره از تنهایی در اومدم

434 بازدید | 30 پست

بچه ها بنده برای اولین بار کتاب خریدم بخونم 😁

چیه فکر کردین رفتم تو رابطه یا ازدواج کردم باید بگم خیر 🤣

کتاب یار راستین انسان🤣🥲

امان-ازـسینگلی🥲#  

به به چه عالی واقعا تحسینتون میکنم 

چه کتابی تهیه کردید؟

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

به به چه عالی واقعا تحسینتون میکنم چه کتابی تهیه کردید؟

با توجه به امضاتون

کسیکه هیچ منبع درآمدی نداره هیچ پشتیبانی نداره فقط اندازه یه کوه کتاب زبان انگلیسی داره اگه بشینه خونه فقط اونارو بخونه موفق میشه یا نع؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

با توجه به امضاتونکسیکه هیچ منبع درآمدی نداره هیچ پشتیبانی نداره فقط اندازه یه کوه کتاب زبان انگلیسی ...

متشکرم 

منم شرایط شما رو دارم تقریبا 

اما میتونم تعریفتون از موفقیت بپرسم،؟

به نظر من توی زمینه زبان انگلیسی بله حتما به جاهای خوبی میرسید  با تلاش و استمرار 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
متشکرم منم شرایط شما رو دارم تقریبا اما میتونم تعریفتون از موفقیت بپرسم،؟به نظر من توی زمینه زبان ان ...

هدفم فقط و فقط تدریس.فرقیم نداره کجا.شاید اول از خونه و آنلاین شروع کنم.اما مشکلم اینه اگهازم بپرسن مدرکت کو چی بگم؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

هدفم فقط و فقط تدریس.فرقیم نداره کجا.شاید اول از خونه و آنلاین شروع کنم.اما مشکلم اینه اگهازم بپرسن ...

از این بابت نگرانی وجود نداره شما میتونید از ازمون های انلاین شرکت کنید یا بعضی موسسات ازمون میدید و تایین سطح میکنید.  مدرک میگیرید مهم مهارتیه که دارید چه بسا میتونید مترجم تور لیدر بشید یا توی هتل های بین المللی فعالیت کنید جا برای پیشرفت زیاده و فقط تلاشتون میطلبه

از این بابت نگرانی وجود نداره شما میتونید از ازمون های انلاین شرکت کنید یا بعضی موسسات ازمون میدید و ...

من قبلا بهترین آموزشگاه کلاس زبان رفتم...ولی الان که میخوام برم همه میگن دانشگاه بری زبان بخونی بهتره لیسانس بگیری بهتره مدرک آموزشگاه بدردت نمیخوره..از طرفی توان پرداخت شهریه دانگشاه رو نداریم فعلا.برای همین تصمیم گرفتم همه کتابهامو دربیارم شروع کنم بخونم شاید از این تو خونه خوندن چیزی نصیبم شد

من قبلا بهترین آموزشگاه کلاس زبان رفتم...ولی الان که میخوام برم همه میگن دانشگاه بری زبان بخونی بهتر ...

به نظر من قطعا کتابای خودتون بخونید و روی مهارت چهارگانتون گار کنید بسیار بسیار جلو تر از خیلی از ادمایی هستین که همینکار رو هم نمیکنن چه بسا ممکنه دانشگاه هم برن اما بی سواد