2821
2789
عنوان

گن ساعت شني

4028 بازدید | 18 پست

سلام خانوما گن ساعت شنىر از كجا ميشه گرف!؟ينى منظورم اينه بايد از داروخانه گرفت يا از لباس زيري ها😐😐مرسي ج بدين.همه جا اينترنتي هست چرا؟!

كسي داره ؟؟اصن كمر ادمو باريك نشون ميده؟؟؟ميشه از زيرلباس پوشيد معلوم نميشه؟؟؟

🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طب و صنعت داره یه مارک ایرانیه

بهش گن نمیگن میگن شکم بند 

البته اگه از اونا میگی که از دو طرف دوتا نوار میاد روی هم بسته میشه کمر رو باریک میکنه

قیمتش هم کمتر از 60 تومنه

خیلی استفادش سخته من دارم زیر لباس نمیشه بپوشی بری مهمونی چون این نوارا که میاد رو هم معلومه

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔
عزیزم طب و صنعت داره یه مارک ایرانیه بهش گن نمیگن میگن شکم بند  البته اگه از اونا میگی که از ...

اهان.يه دونه مامانم داشت براي كليه از هموناس؟؟😐😐😐خب اره اونو كه نميشه وشيد از زير لباس از پشتشم ميله داش ،يه بار دبيرستاتي كه بودم تو مدرسه گذاشتم تا بعد از ظهر مثه برق گرفته ها سيخ نشسته بودم

🙄🙄
اهان.يه دونه مامانم داشت براي كليه از هموناس؟؟😐😐😐خب اره اونو كه نميشه وشيد از زير لباس از پشتشم م ...

اره دقیقا همینه

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔
الان اينا هم ديده ميشه از رو لباس؟!

اینوجاریم داره میپوشه وقتی لباس جذب میپوشه این قزن هاش کاملا معلومه 

منم گرفتم دقیقا مثل برق گرفته ها میشی😅 اصلا نمیتونم استفاده کنم😐

خخخخخ یعنی نمیشه خم شد باهاشون؟😀

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اینوجاریم داره میپوشه وقتی لباس جذب میپوشه این قزن هاش کاملا معلومه 

چه بدددد پس چكنيم كمرمون باريك بشه.سينمم كه فعلا پول ندارم پروتز كنم.بايد بشينم حسرت بقيه رو بخورم؟😭😭😭😭اي نميخوام.

🙄🙄