2777
2789
عنوان

زنداداشم داداشمو جادو کرده

291 بازدید | 7 پست

خیلی اینو شنیدم اینجا

ببخشید داداش شما برد پیته یا رونالدو 🤣

اهااا دیگه اینارو نباشه لابد بیل گیتسه 

چرا همه فکر میکنن داداششون خداست و زنداداش تورش کرده🤣

من خودمم داداش دارم،،هر کس زنش بشه میگم مغز خر خورده،،اینقد خودتونو بالا نگیرید بابا

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

جمله اخریت(me you)

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا باید داداشاشونو ببینی😃 شپش تو جیبشون پشتک میزنه معمولا

🤣🤣🤣👌

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

مثل مامانبزرگ شوهرم تو بله برون میگف بهترین و خوشکلترین پسر شهر رو تور کردی

خواهرمم در جوابش گفت شماهم زیباترین دختر دنیارو تور کردید ماشاالله عین یه فرشته میمونه خواهرم بعدم بوسم کرد انقد کیف کردم😁😁

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
مثل مامانبزرگ شوهرم تو بله برون میگف بهترین و خوشکلترین پسر شهر رو تور کردیخواهرمم در جوابش گفت شماه ...

😂😂😂😂