2777
2789
عنوان

مذهبی بیاین

381 بازدید | 39 پست

بچه ها حدود نه ماه هست من همش درگیرم اگه تاپیک های قبلی منو بخونید متوجه می‌شدم که بهم بهتون زدن. از کار انداختن بیرون. شکایت کردم...

امروز رفتم پیش سید دعا نویس(من شماره ای ازش ندارم پس لطفاً نپرسید) گفت از چشم زخم . بد جوری گرفتارادکرده چشم زخم

من الان چی کار کنم؟ راهکار بدیم بهم

خودش گفت نهایت من میتونم دعا بدم غسل کنی

کاری از دستش برنمیاد

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

سلام. به دعانویس چطوری اعتماد کردین؟ من خیلی میترسم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیچوقت برای مشکلاتم پیش دعا نویس نرفتم 33 سالمه یه بارم حتی بهش فکر نکردم فقط صبر کردم و دعا کردم و توکل خداروشکر تا الان همه جا خدا کمکم کرده تا خدا هست چرا میرین سراغ بنده ی خدا ... بهش گوش نکن که تو دامش بیفتی هر روز سروکارت با دعا نویس میفته

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
من هیچوقت برای مشکلاتم پیش دعا نویس نرفتم 33 سالمه یه بارم حتی بهش فکر نکردم فقط صبر کردم و دعا کردم ...

اومدصلا دعا نداد که تودامش بیفتم. فقط مشکل گفت

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

خب برا چشم زخم حرز امان جواد بگیر 

خیلی خوبه 

هر روز ضمه برا خودت بزار اسپند دود کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ما دعای قرآنی داریم چشم زخم هم تو قرآن هست

خب ان یکاد بخون مدام

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

واسه چشم زخم یه عالمه راهکار قرانی هست نمیخواد از اون دعا بگیری

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

‌کلا پیششونم نباید بری

شما الان حرف طرفمفبول کردی دنبال راهکاری بعد تو دامش نیوفتادیه؟

۹۰درصد ب بالا بری پیش دعا نویس میگه چشم زخمه

اون۱۰ درصدم میگه جادو کردن برات