یکی رو میشناسم که دوست دختر داره بعد فهمیدم ب جز دوست دخترش با دخترای دیگه هم هست و دخترا خونش میان حتی دوست دخترش هم خونش میرفت اما دخترای دیگه هم میرفتن با دوست دخترش همه جا میره اما خب جز اون با بقیه دخترا هم هست سوال شده بود برام قصد پسره با دوست دخترش چیه واقعا قصدش جدی یا سرگرمی اصلا عاشقش هست؟
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به عنوان یک اقا عرض میکنم همچین فردی به شدت تنوع طلب هست و فرد متعهدی توی یک رابطه نیسته و نمیشه روش در نهایت حساب کرد به فرض مثال هم اگر قصدش ازدواج باشه اصلا پارتنر مناسبی نمیتونه باشه
کاربر اقا هستم و دوست دارم تجربیاتم و مسائلی که فکر میکنم میتوانند مفید باشند را با شما به اشتراک بگذارم
میتونه دوست دخترش رو دوست داشته باشه یا فقط برای استفاده و سرگرمی!
میتونه اون دوست دخترشونو همونجوری دوست داشته باشه که رفیقشو دوست داره ادمای اطرافشو دوست داره .
صرف دوست داشتن کفایت نمیکنه چیزی که الان مهمه وجودیت و شخصیت و ارزشی که برای خودتون قائلید
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.