2777
2789

اگه ازاون دوتایییا میگی سه روز شاید ولی ال دی فرق داره

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه ازاون دوتایییا میگی سه روز شاید ولی ال دی فرق داره

بله از اون ۲ تایی ها خوردم .

من رابطه محافظت شده داشتم ولی باز ترسیدم خوردم 

علاوه بر اون پرولاکتین خونم بالا و روی ۱۰۰ و خورده ای هست و دارم قرص مصرف میکنم تازگی ‌....

روز اول پریودیمه و هنوز نشدم ، میترسم باردار شده باشم !

راسی من بعد اون قرص جز علایم گرفتگی عضلات چیزی نداشتم و خونریزی هم نداشتم .

بستگی داره به آدمش و معمولا بعضیا رو جلوتر هم میندازه مثلا دو سه روز بعد خوردن قرص بازم پریود میشن

من رابطه محافظت شده داشتم ولی باز ترسیدم خوردم 

علاوه بر اون پرولاکتین خونم بالا و روی ۱۰۰ و خورده ای هست و دارم قرص مصرف میکنم تازگی ‌....

روز اول پریودیمه و هنوز نشدم ، میترسم باردار شده باشم !

راسی من بعد اون قرص جز علایم گرفتگی عضلات چیزی نداشتم و خونریزی هم نداشتم اصلا .

🌱اهدا تخمک برای بانوان زیر 30سال هزینه اهدا 15تا20میلیون هستش به صورت ماهانه🌱🌹

هرماه میتونی کسب درآمد کنی هیچ عوارضی نداره و در معتبرترین مطب و بیمارستان انجام میشه.من خودمم اهدا میکنم ۲ ساله و هیچ عوارضی نداشته و بدون درد و خونریزی یعنی بعد اهدا بلندشدم و رفتم به کارای روزمرم رسیدم

اگر که مایل بودی اطلاعات بیشتر بدم باهام تماس بگیر ۰۹۹۲۱۰۹۹۷۴۷

من رابطه محافظت شده داشتم ولی باز ترسیدم خوردم علاوه بر اون پرولاکتین خونم بالا و روی ۱۰۰ و خورده ای ...

پس احتمال باردار شدنتون خیلی کمه 

استرس خودش پریود رو عقب میندازه سعی کن آروم باشی و بهش فک نکن اگه همیشه مرتب شدی دیگه کم کم این روزا میشی 

هم استرس داری هم تغییر فصل داریم که ممکنه عقب بندازه برات