2777
2789

میدونه من چقدررررر دوست دارم گواهینامه بگیرم

میدونه عاشق رانندگی ام. حالم خوب میشه اصلا

ولی هر سری سر یه چیز ابلهانه دارم رد میشم😭

انگار لج کرده باهام

بار اول حقم بود درست

بار دوم اصلا قبول

چرا الان باز باید رد شم؟😭😭😭😭

خود افسره میگه تو همه چیزت عالیه فقط دقتت کمه اونم چرا چون یکم فاصله دوبلم با جدول کم شد😭

همین فقط

درحالیکه قبل من کلی آدمو قبول کرد فاصله شون با جدول زیاد بود که باید رد میکرد ولی نکرد

هر سری دارم زار زار گریه میکنم بعد آزمون😭😭😭

مربیم میگه تو واقعا مشکلی نداری من موندم چرا رد میشی. همه میگفتن بار اول قبولی ولی الان ۳ بار آزمون دادم و رد شدم😭😭😭

امروز روز شانس من بود چون بهترین افسر اومده بود و تقریبا اغلب رو قبول کرد با وجود ایراد هایی که داشتن

بخت خوابیده من بود که باید رد میشدم

انقدر ناراحتم دلم میخواد بمیرم😭😭😭

نه نذر جواب میده

نه دعای کسی

دیگه خجالت میکشم میخوام آزمون بدم از من ضعیف تر قبول شدن😭 روم نمیشه مربی مو ببینم دیگه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناامید نشو از قصد رد میکنن که ی پولی بزنن ب جیب وگرنه مشکل از رانندگی تو نیس

نشستم گریه میکنم😭 حسرت یه گواهینامه مونده به دلم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
یه سی تی اسکن مغز بده.واجبتر از گواهی نامه هست واست😂

واقعا متاسفم برات

شما خودت اول باید یکی ادب یادت بده

انشالله قبول میشی ایندفعه استرس نداشته باش برای من اینطور بوده که هر وقت کلی ناامید شدم دست کشیدم شد ...

من خیلی آروم بودم این سری

افسره استاد آیین نامم بود اصلا

شانس منه. آتیش گرفتم داشتم میدیدم کیا دارن قبول میشن

اصلا دیشب از استرس نخوابیدم ولی حین رانندگی آروم بودم

منم بعد هفت بار امتحان دادن قبول شدم ی خانومی بود میگف باز ۱۳ ام داره میاد باورت میشه؟!‌

یا خدا ۱۳ بار

واقعا عصبی شدم. خدا کنه سری بعد قبول شم😭

واقعا متاسفم براتشما خودت اول باید یکی ادب یادت بده

والا این چه طریقه حرف زدنه.من گفتم حالا چی شده.رانندگی شما خانما به من بود صد بار باید امتحان میدادین تا قبول شین.خدایی یه کارهایی میکنن تو رانندگی ادم میمونه از کارهاشون😂