2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم

384 بازدید | 40 پست

خیلی خوشحالم و دلم میخواست خوشحالیمو با شما درمیون بزارم🥰🥰🥰

هفته پیش رفتم سونو دکتر گفت بند ناف یه دور پیچیده دور گردن نی نی و باید حواست به حرکتاش باشه

خیلی خیلی نگران بودم همش میشستم منتظر میموندم که حرکت کنه...

سونو شکم و لگن هم انجام دادم گفت طحالت بزرگ شده که اونم خییییلی نگرانم کرده بوددکتر گفت باید بری متخصص داخلی تا علتش معلوم شه، میخواستم بعد زایمان برم دکتر

از سه روز پیش هم یکی از پاهام ورم کرده بود و خیلی اذیت میشدم میترسیدم لخته خون تو پام باشه یا مسمومیت حاملگی باشه....

دیروز رفتم دکتر دوباره برام سونو نوشت البته برای پام

رفتم سونو دادم ولی این بار یه جای دیگه رفتم خیییلی دکتر خوبی بود گفت پام هیچ لخته خونی نداره

بعدش خواستم جنین و طحالمو معاینه کنه که گفت طحالت نرماله یعنی اندازه اش حداکثرنرماله بیش از حد بزرگ نیست

بندناف هم دور گردن نیست از سرشانه نی نی رد شده

خدا میدونه اون لحظه انگار دنیا رو بمن دادن

از دیروز هی خدا رو شکر میکنم ❤️🥺

خیلی خوشحالم 😍😍😍😍

خداحفظش کنه انشالله سالم و بی دردسر بغلش بگیریش

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداحفظش کنه انشالله سالم و بی دردسر بغلش بگیریش

مرسی عزیزم🥰😍 

انشالله

خیلی نگران بودم هی میگفتم اگه نی نیم خفه شه چی 

اگه مجبور بشم زود زایمان کنم چی

اگه بزرگ شدن طحالم دردسر ساز بشه چی

یا به خاطر پام مجبور بشم بستری بشم یا استراحت مطلق

....

خیلی خوشحالم که مشکلات برطرف شده- منم توی بارداری طحالم بزرگ شده بود پلاکتامم اومده بود پایین اینا د ...

مرسی عزیزم🥰❤️

دکتر زنانی که میرم یه دکتر بهم معرفی کرد که برای طحالم برم پیشش

همین که اسمشو به همسرم گفتم گفت این دکتر برای درمان سرطانه و خیلی بهم ریخت

ولی دکتر سونوگرافی گفت این اندازه از بزرگ شدن طحال تو حاملگی نرماله

منم توبارداری طحالم بزرگ شده الان بعد۳سال دکترمیگه بایدعمل بشی

انشالله زود خوب شی❤️ 

علتش چی میتونه باشه دکترتون چی گفت؟

البته دکتر سونوگرافی هم به من گفت یه مدت بعد زایمانت بیا دوباره طحالت رو معاینه کنم تا ببینیم اندازه اش فرق کرده یا نه

یا خدا من دیگه بعد بارداری چک نکردمدلیلش چی هست؟

من دردداشتم رفتم دکترسونونوشت گفت بزرگ شده باز 

من مسمومیت بارداری گرفته بودم آنزیم کبدم خیلی بالابوددلیلش همون بودهنوزهم آنزیم کبدم بالاست دکترگفت اینجوری پیش بره کبدت ازکارمیافته

خداروشکر عزیزم نینی دختره یا پسر؟

نی نیم پسره🥰❤️

یه پسره ۹ساله هم دارم

اولش ناشکری کردم دلم میخواست دختر دار بشم

ولی نگرانی هفته پیش بهم فهموند که فقط سلامتیش برام مهمه

کلی نذر کردیم برای سلامتیش🥺❤️