دوستان من دو هفته پیش معده درد داشتم و انگاره یه گره وسط سینمه پریود شدم خوب شدم اوکی بودم الان که پریودم تموم شد روز هشتم دوباره شروع شده سر معده درد میکنه و گره وسط سینم الا موقع خواب انگار شکمم بزرگ شده اذیت میکنه انگار اضافیه
تغییر وزنی و شکم و اینا هم ندارم کلا 41 کیلو هستم و حتی نبض توی شکمم حس میشه
روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاهلی یا نامزد؟اخه اصلا ترس نداره که برو ای یو دی بذار
نامزد بودم حین کارا عقد خیانت میکنه منم همه چی تموم میکنم و آخرین رابطه ای باهاش داشتم محافظت شده نبود و حتی از مقعد بودددد که لک لک هم از اونجا باردار نمیشه من توهم بارداری دارم