2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 22 پست
اره همه این حرفارو بهش زدم ولی بهم توهین میکنه و پرخاشگری میکنه مثلا تو بارداری باید بیشتر حواسشون ب ...

عزیزم مراقب خودت باش منم هفته پنجم با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت زن دوستش کلا سینه هاش بیرون بود و همه جاش و سوتینش کامل معلوم بود و مدام جلو شوهر من دولا راست میشد

باورت نمیشه انقدر حرص خوردم که تو یه روز دوبار خونریزی کردم

مواظب خودت باش گلم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعدشم هی شوهرم میگفت برای من مهم نیست من که نگا نمیکنم مشکلی باهاش ندارم

ولی وقتی خونریزی کردم و دکتر گفت احتمال سقط هست به ... خوردن افتاد

نمیدونم چرا تو بارداری اینقدر عصبی میشم الانم که دارم برات تعریف میکنم خونم جوش اومده یادم افتاده

ولی یه چیزی از من به تو نصیحیت اگه کوتاه بیای بیشتر پررو میشن

من خیلی جلو شوهرم در میام

شوهر من خسیس نیست ولی آدم اقتصادیه

اول گیر داده بود من برم یلاد برا زایمان

اینقدر باهاش دعوا کردم که الان میترسه اسم میلادو بیاره البته چون خونریزی هم کردم نمیخواد زیاد سر به سرم بذاره میترسه باز چیزیم شه بعد از چشم اون ببینم

شوهر منم برای دارو و سونو و دکتر بخواد پول بده انگار دور از جون دارن جونشو میگیرن اما اگه بگن بیا برو برا لباس 2تومن بده میده.کلا زورش میاد پول بده برا دوا درمون.منم خ دلم میخواد بعد 3تا سقط برم دنبال درمان اما مطمئنم برا پول هر ویزیت یا آزمایش کلی غر بشنوم ازش.با اینکه بیمه تکمیلی برمیگردونه پول رو.شوهر منم این مدلیشه پس غصه نخور.

سلام دوستان گلم

انقدم بی انصافانه درباره مردا حرف نزنین. همه که مثل هم نیستن.

ما سه ساله ازدواج کردیم شوهرم اصلا دوس نداشت به این زودیا بچه دار بشیم که بالاخره با اصرارهای من راضی شد الان چهارماهه باردارم از روزی که شوهرم فهمیده نمیذاره دست به سیاه و سفید بزنم بااینکه اصلا حالت تهوع نداشتم اصلا نمیذاره سمت آشپزخونه برم یا خودش غذا درس میکنه اگرم خونه نباشه میگه زنگ بزن از بیرون برات بیارن.بااینکه شغلش سخته و نظامیه ساعت پنج و نیم صب میره و ساعت 7 - 8 شب برمیگرده نمیذاره توخونه کارکنم خودش با کلی خستگی که از سرکار میاد همه کارای خونه رو انجام میده.واسه هزینه های دوا دکترم من میگم فلان جا هم خوبه با بیمه قبول میکنن میگه هزینشو ول کن بگرد ببین کجا خوبه بریم اونجا هزینش مهم نیس بااینکه وضع مالی چندان خوبی هم نداریم.

وزن شروع 74.300 👈👈👈 وزن هدف ۶۰👍
سلام دوستان گلم انقدم بی انصافانه درباره مردا حرف نزنین. همه که مثل هم نیستن. ما سه ساله ازدواج کر ...

عزیزم کسی درباره مردا اینجا بی انصاف نبوده که شما میگید بی انصاف نباشید زندگی هر کس با کس دیگه فرق میکنه استارتر هم درباره همسر خودش گفته نه همه مردا خدا رو شکر که شما از همسرت راضی هستی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز