2777
2789
عنوان

درد دل

401 بازدید | 22 پست

سلام منم پنج ماه باردارم.میرفتم سرکار از پله ها افتادم بعد احساس کردم به ابریزش افتادم رفتم پیش دکتر معاینه کرد گفت اره مایع میاد باید حتما سونو و تست امنیو شور انجام بدی اگه مثبت شد باید بستری بشی زنگ زدم به شوهرم گفتم مرخصی بگیر بیا باهم بریم گفت من میارم دفترچه تو خودت برو من الان نمیتونم.خلاصه اومد دفترچه رو بهم رسوند دادم دکتر سونو و تست تو دفترچم نوشت دوتا سونوگرافی معرفی کردن یکیشون که وقت نداشت اون یکی بهم وقت داد و شنیده بودم که خیلی دقیقه و کارشون خوبه.خلاصه بعد کارم رفتم واسه سونو که ازاد بود ۱۰۰تومن شد به شوهرم زنگ زدم مثلا خبر بدم که من اومدم سونو انجام بدم گفتم ۱۰۰تومن شد شروع کرد به داد زدن که چرا رفتی اونجا و...

از اون روز که خداروشکر همه چیز خوب بود با شوهرم قهرم بهم گفت بیخود کردی رفتی اونجا سونو دادی حالا من خودم کار میکنم و نیاز مالی تو زندگیم نداریم هم بماند. تازه میگه ازت دلخورم و قلم پاتو میشکنم بدون اجازه من یه جایی بری.خیلی جالبه بهش میگم خوبه نرفتم پارتی,کافی شاپی خوش گذرونی.کاری که تو باید انجام میدادی رو خودم انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداره خیلی بی منطقه اصلا حرفاش با عقل جور در نمیاد کل اعصاب و روانم و به هم ریخته به خاطر پول. ازش بدم میاد حتی تو ارامش هم که باهاش حرف میزنم میگم اخه پول ارزشش و داره اینطوری میکنی هبچ انگار نه انگار.ما زنها خیلی بدبختیم گیر این مردا افتادیم...

خدایا شکرت...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم مردا چرا اینجورین عزیزم شوهر منم بیمه تکمیلی هست و همه پول رو بهش برمیگردونن ولی اگه خواستم جای آزاد برم الم شنگه دارم 

آخه بیمه که همه پولو برمی گردونه نمیدونم چرا اینجوری می کنن  

خدایا شکرت😙

دیشب نقدر عصبی شدم با خودم میگفتم کاش بمیرم اینطور تحقیرو توهین و تحمل نکنم.بهش گفتم باشه من دیگه هر اتفاقی برام بیفته نه بهت میگم نه کاری میکنم هر چی میخواد بشه بشه.خسته شدم از این رفتاراش.کلا شوهر من هر چقدر هم که کوتاه بیای و خوبی کنی همش مدعی و پررو هست و من راهی جز تحمل ندارم دعا کنین واسم حداقل خودم و بچم ارامش داشته باشیم.

نمیخوام باهاش بحث کنم ولی ول کن قضیه نیست...

خدایا شکرت...
خوب درس عبرت شد برات که انقدر مراقب پول خرج کردنت نباشی که شوهرت پررو بشه

عزیزم منم دوست دارم خوب پول خرج کنم ولی کسیکه واسه سونوگرافی اینطوری برخورد کنه خودت باید بفهمی سر بقیه قضایا چکار میکنه هر چقدر هم که سیاست به خرج بدیم یا بجنگیم وقتی نخواد اینکارو بکنه نمیکنه 

خدایا شکرت...
من فکر میکنم و بارداری مردا هم تحت فشار ... هستن

چه فشاری کسیکه بعد از چند سال خودش تصمیم گرفته که بچه دار بشیم و سه چهار سال که من بچه میخواستم زیر بار نرفته الانم باید اینطوری رفتار کنه ویارو درد و سنگینی رو ما تحمل میکنیم اونا تحت فشارن پس ما تحت چی هستیم ؟!!!!

خدایا شکرت...
عزیزم منم دوست دارم خوب پول خرج کنم ولی کسیکه واسه سونوگرافی اینطوری برخورد کنه خودت باید بفهمی سر ب ...

ببین نمیخوام جنجال راه بندازمتو تاپیک اما خانومای شاغل خیلی دودوتا چهار تا میکنن واسه خرج کردن واسه همین اکثرا شوهراشون خسیس میشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز