asemanso مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 62 عنوان لطفا بخونید 52 بازدید | 6 پست دوستان با مصرف قرص سیپروترون کامپاند شده معده درد شدید یا درد زیر شکم شدید بگیرید؟ یا خون لخته بشه؟ 1403/06/25 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemanso مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 62 معده درد آره من معده درد شدید گرفتم برم دکترم بهش بگم یا بر طرف میشه؟
juliaaaaa عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5079 من معده درد شدید گرفتم برم دکترم بهش بگم یا بر طرف میشه؟ روز چندم مصرف هست درکنارش قرص دیگه ای هم در روز مصرف میکنی خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
asemanso مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 62 روز چندم مصرف هست درکنارش قرص دیگه ای هم در روز مصرف میکنی روز هفتم اره ویتامین E و پودر اینوفولیک روز ششم معده درد داشتم خیلی خیلی شدید ولی الان زیر دلم به شدت درد داره نزدیک پریودیم هم نیستطبیعیه ؟
juliaaaaa عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5079 روز هفتم اره ویتامین E و پودر اینوفولیک روز ششم معده درد داشتم خیلی خیلی شدید ولی الان زیر دلم به ش ... شاید داره کیست ها رو برطرف میکنه یا شایدم چون قرص زیاد میخوریمن چون قرص زیاد میخوردم معده درد میگرفتم روزای اول شروع بسته هم معده درد داشتمبه بعضیا هم ال دی نمیسازه خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
asemanso مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 62 شاید داره کیست ها رو برطرف میکنه یا شایدم چون قرص زیاد میخوریمن چون قرص زیاد میخوردم معده درد میگ ... اها مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی عزیزم❤️