یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دخترمنیک سال سه ماهشه صب ۹اینابیدارمیشهظهر حدوددوتا سه یاچهار گاهیمبیشترمیخابهتا شب بین دونیمیازده ...
دیشب تا ۵ صبح بیداربود برقها خاموش من خوابم برده بود باباشم خواب بود یکدفعه بیدارشدم دیدم رفته مشمای گردوخاکی رو که پشت دربالکن بوده برداشته همه دست وصورت ولباساش سیاه بازم نخابید باسختی خوابید اشکم دراومد دیگه
خواب روزش رو کمتر کنبچه من تا سه سالگی همینجوری بود پایه پای ما بیدار بود حتی ما میخابیدیم اون بیدار ...
اصلا روز نمیخابه از زمانی که بیدارمیشه یه کله بیداره تا ۹ شب بعد میخابه دوساعت بعدبیدارمیشه بعدش نمیخابه تا ۵ صبح من دیشب خوابم برد بچم بیداربود بعدش بیدارشدم دیدم یه گوشه افتاده خوابیده بغلش کردم گذاشتم تو تختش یعنی دیشب اینقدر حرص خوردم
ساعت 9 اینا که می شه پسرم میره اتاقش یه خرس داره دراز می کشه رو اون می رم می ذارم رو تختش قصه می خونم واسش می خوابه خوابشم خیلی سبکه ها ولی جیکمون در نمیاد 😁
اگه ظهر بیدار میشه معلومه شب نمیخوابه یه روز صبح بیدارش کن یا سر صدا کن نذار بخوابه ببرش بیرون شب خسته میشه میخوابه بعد دیگه عادتش بده از صبح بیدار شه
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی