2777
2789
عنوان

کلان شهر

47 بازدید | 9 پست

از نظر شما چه امکانات تو‌کلان شهر هستش که قابل توجهه

و حاضر نیستید شهر دیگه ای باشین 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بنظرم شهرای کوچیک خیلی خلوت و بی روحن

خارج از کشور نیویورک سیتی هم بری با اون همه جمعیت مردمش بی روحن

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببين اين همش بستگي داره ادم كجا باشه زادگاهش

من تهرانيم واقعا نميتونم بيشتر از دو هفته شهر ديگه اي باشم

اگر شهر كوچيك باشه ك ديگه بدتر واقعا رواني ميشم

ما خانواده پدرم قزوين هستن ، هروقت ميريم واقعا حوصلم سر ميره نميتونم اصلا بيشتر از ٤ روز بمونم اونجا

كلااا هيچ جا خونه ادم نميشه😂

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
اونجا ادماش بی روحن ولی ایران از خلوتی بی روحه

خلوت باشه که امکانات بیشتر در دسترسه اینجا که جمعیت تا خرخره پره مردم دیگه بوی .....همو میگیرن

ببين اين همش بستگي داره ادم كجا باشه زادگاهشمن تهرانيم واقعا نميتونم بيشتر از دو هفته شهر ديگه اي با ...

ینی اگه الان بهت بگن بیا بریم ایتالیا زندگی کنیم نمیری ؟

من اعتقاد ندارم که هر جا زادگاهت باشه خوبه اصلااا

ینی اگه الان بهت بگن بیا بریم ایتالیا زندگی کنیم نمیری ؟من اعتقاد ندارم که هر جا زادگاهت باشه خوبه ا ...

من درباره ايران حرف زدم فقط

خارج از كشور كه ميشه مهاجرت ديگه 

من حاضر نيستم مهاجرت داخلي كنم  چون

دكتر خوب ، بيمارستان خوب ، مراكز تفريحي و پاساژها و …

اينايي كه توي تهران هست توي شهر كوچيك مثلا مثل قزوين نيست ! يا يه روستا توي مازندران يا جنوب و… 

ولي الان دارم كارامو ميكنم از ايران برم ! اونم سخته چرا سخت نيست؟! ادم از خونه اش و خانوادش دور ميشه واقعا سخته…

ولي بايد ببيني ميارزه اينارو ول كني بري؟! ب نظر من ميارزه ! 

حالا ايتاليام نه ولي كشوري ك از لحاظ اقتصادي و فرهنگ و اب هوا مورد پسندم باشه چرا كه نه حتما ميرم اگر پذيرش بگيرم.

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
من درباره ايران حرف زدم فقطخارج از كشور كه ميشه مهاجرت ديگه من حاضر نيستم مهاجرت داخلي كنم چوندكتر ...

همون سفر یا زندگی چند ساله

چه فرقی داره 

الان تو شهرهای دیگه بیمارستانهای خصوصی پزشکای پروازی هسش تو همون دولتیشم اکثر پزشکا تحصیل کرده برلین ولندن ....هستن مخارج و هزینه تو شهرای دیگه کلا کمتره و میشه اینو جبران کرد از نظر تفریح هم بعضی شهر ها توریستی هستن و کلا اقلیم خوبی دارن مراکز خریدم جونم برات بگه اجناس همه جا یکیه یا جنس از ترکیه میاد یا دبی یا چین و تو مملکت ما می‌چرخه 

واقعا به ترافیک به آلودگی به فرهنگ چندصد ملیتی به شلوغی و هرکی هر کی  نمیارزه