2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حاجت داشتم خیلی ولی یکیش از همه مهم تر بود 

پای سلامتیه یکی از عزیزانم وسط بود

با بدبختی پول جور کردم رفتم حرمش. زار زدم التماسش کردم گفتم هیچی نمیخوام فقط خوب بشه

چندماهی طول کشید ولی خوب شد

یه بیماریه ۷ ساله خوب شد

تونستی یه سر برو ،ایشالله حاجت شماهم میده

وقتی به فکرشی مطمئن باش خودشون هم به تو توجه دارن، آقا خیلی مهربونه خیلی، اونقدر که اگه بدونه چیزی برات ضرر داره بهت نمی ده حتی اگه گیر بدی، چون دوستت داره و نمی خواد اذیت بشی، صبور باش عزیزم 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

دارم میرم مشهد فردا حتما دعات میکنم...فقط،یه سوال الان مشهد نیاز به لباس گرم داره یانه چون بچه کوچیک ...

شب ها سرده، آره برای خودت هم لباس گرم ببر 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

خیلی حاجت داشتم خیلی ولی یکیش از همه مهم تر بود پای سلامتیه یکی از عزیزانم وسط بودبا بدبختی پول جور ...

عزیزم توی خونتون مجلس گروهی آیه الکرسی بگیرید نفری ۱۰۰ مرتبه آیه ۲۵۵ بقره رو بخونید و هر چه تعداد نفرات بیشتر باشه بهتره

انشالله خداوند به حق وحدانیت و عظمتش و به حق رحمان و رحیم بودنش به بیمار شما شفا عنایت کنن انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

انشالله عزیزم خداوند غم رو از دلت برداره و همسری به شما عنایت کنه که مایه آرامش روح شما باشه

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

عزیزم توی خونتون مجلس گروهی آیه الکرسی بگیرید نفری ۱۰۰ مرتبه آیه ۲۵۵ بقره رو بخونید و هر چه تعداد نف ...

راستیتش انقدر خوندم که دیگه خسته شدم

یک ماهی میشه که رها کردم انگار خدا نمیخواد 

خیلی خسته ام 

اها مرسی ممنون که گفتی اصلا فکر نمیکردم سرد باشه لباس گرم اصلا نزاشتم 🙏

قربونت ❤️