2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا

152 بازدید | 18 پست

واقعا نمیدونم چرا بعضی دخترا اینقدر راحت بقیه دورشون جمع میشن ولی من نه، 

راحت حرف میزنن ولی من نه 

اعتماد به نفس ندارم،از خودم بدم میاد 🥲💔💔

خواهش میکنم بهم بگید چطوری میتونم مثل بقیه دخترا باشم 🥲😭

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا شل کردن تو هم شل کن

یعنی دارم زیاد به خودم سخت میگیرم؟؟

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
منم همینطوری ام ولی برام مهم نیست که آدما دورم جمع بشن

واقعا نمیدونم چی بگم 🥲🥲

قاصدک محبوبیت نیست ولی باور کن حتی یه ذره مثل بقیه نیستم ،همه ازم فاصله میگیرن😭

واقعا نمیدونم چی بگم 🥲🥲قاصدک محبوبیت نیست ولی باور کن حتی یه ذره مثل بقیه نیستم ،همه ازم فاصله میگ ...

بیخیال عزیزم 

به خودت مشغول باش و اعتماد بنفست رو بالا ببر 

به وقتش دورت شلوغ می‌شه 

عاطی صدام کنید♥️

برای اعتماد بنفست:به خودت اهمیت بده اولویتت فقط خودت باشه روتین پوستی داشته باش ورزش کن به استایلت بیشتر اهمیت بده موهاتو تقویت کن خودتو بیشنر دوست داشته باش دختر جان💖آدم مناسب به وقتش میاد🫂💋

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

بیخیال عزیزم به خودت مشغول باش و اعتماد بنفست رو بالا ببر به وقتش دورت شلوغ می‌شه

تمام دوست هام و دخترایی که دیدم خیلی خاکی ان

چطوری منم میتونم خاکی باشم،راحت بجوشم،همیشه احساس میکنم بقیه رو ناراحت کردم😭

برای اعتماد بنفست:به خودت اهمیت بده اولویتت فقط خودت باشه روتین پوستی داشته باش ورزش کن به استایلت ب ...

مرسی عزیزم بابت انرژی مثبت❤️

مرسی عزیزم بابت انرژی مثبت❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برای امضات ان شاءالله به آرزوت برسی الهی آمین🤲

واقعا نمیدونم چی بگم 🥲🥲قاصدک محبوبیت نیست ولی باور کن حتی یه ذره مثل بقیه نیستم ،همه ازم فاصله میگ ...

یه واقعیتی بهت بهت بگم؟ هرچی بیشتر از احساس و انرژی نیاز داشتن بخوای با بقیه ارتباط بگیری همچی بدتر میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم صل علی محمد و آ ...

قربونت 😘

یه واقعیتی بهت بهت بگم؟ هرچی بیشتر از احساس و انرژی نیاز داشتن بخوای با بقیه ارتباط بگیری همچی بدتر ...

می‌دونم چی میگی 

نمیتونم روی خودم تمرکز کنم 🥲

خدارو شکر زندگیم خوبه ولی این بی اعتماد به نفسی و استرس و اینکه همیشه پی نگاه بقیه بودم نابودم کردع

می‌دونم چی میگی نمیتونم روی خودم تمرکز کنم 🥲خدارو شکر زندگیم خوبه ولی این بی اعتماد به نفسی و استرس ...

بازم خوبه که میدونی مشکلت از چیه

همین اعتماد به نفس ک عزت نفست باید روش کار کنی

برو حتما این دوتا پیجو ببین تو اینستا اگه نداری هم بگو یه جا دیگه بهت معرفی کنم ببینی

_anoushaa و hosein aura حتما حتما حتما

قول میدم بهت چند تا از لایواشون رو ببینی آگاه میشی زندگیت عوض میشه راجب خودشناسی بیشتر از همه صحبت میکنن

یکی از بزرگترین کاراییه که تو زندگیت میتونی واسه خودت انجام بدی منم از شرایطی مثل تو نزدیک یکسال پیش شروع کردم و تغییراتی که این چند وقت داشتم زمین تا آسمونه و تنها کاری که میتونم بکنم معرفی کردنشونه

قول میدم بهت عاشق خودت میشی و میای تو لحظه ی حال تمرکزتو یه مدت بزار رو حرفای این دو نفر تو این سایته هی الکی نیا جاش وقتتو بزار برای توسعه فردیت همین امروز هم شروع کنی عالیه🤍