2777
2789
عنوان

زنداداش مریض

443 بازدید | 15 پست

حالا خودش به کنار یعنی دفع آخری ک اومدن خونه بابام نمیدونم چی گفته بود ک داداشم حتی تو صورت ما نگاه نکرد ،حتی پسر ۱۶سالش بمن سلام نداد ،اخر شبم باهاشون خدافظی نکرد و ما ابجیا پیاده رفتیم خونمون 

فرداش با کمال وقاحت زنگ زد ،چهار دفه زنگ زد تا جواب دادم ،گقنم خواب بودم ،گفت می‌فرستم بیاد دنبالت ک بیای خونه بابا 

به ناچار رفتم چون از هر چیزی داستان میسازه،بعد خودششش منو صدا زد ک بیا تو حیاط حرف بزنیم 

منم رفتم شروع کرد باز قصه جدید ،ک اون خواهرت این حرفو زد من الان فشارم افتاده و همینطور مثل روانیا گریه میکرد (من کلا آدم کم حرف ک چی بگم ،بی حرفی ام یعنی اگر جرم بدن نمیتونم حرف بزنم) منم گوش میدادم ک بلکه سبک بشه دروغاش تموم بشه ،ک دیدم داداشم اومد تو حیاط و یه حالت عصبانی زنشو نگاه کرد( به این منظور ک چرا باز داری با این حرف میزنی ) بعد اون ک رفت ،پسر بزرگش اومد همینطور با تعجب نگاه کرد و رفت 

،خدا می‌دونه از من چی گفته ک اینا اینطور بمن بدبین بودن .تنها کاری ک من کرده بودم این بود ک دو سه هفته پیش هر روز زنگ میزد و پشت خواهرام حرف میزد اونم چرت و پرت،منم سری آخر جواب ندادم گفتم گوشیم خرابه 

همییییین کل کار خطای من همین بود ،

من در آخر یکم نصیحت کردم ک بخودت فشار نیار و سخت نگیر ،

بعد قرار بود برن شهر خودشون ک یهو گفت نمیرم بریم دنبال ابجیا و یه کم خونشون بشینیم و بیاریمشون خونه بابا ک بخاطر دیشب دلخور نباشن،

ما سوار ماشین شدیم عین آدم کوکی بود داداشم ،بهس می‌گفت مثلاً برو خونه زهرا ،گقت باشه,بعد گفت برو خونه مهسا ،دور زد رفت 

یعنیییییی وقتی دید دیگه مثلا زنش بغضی ندارع دوباره با ما خوب شد ،

من برای این برادرم حاضر بودم جونم رو بدم تا قبل پنجشنبه شب،خدا جوری اینو از دل من برد ک واقعا دیگه نمیخوام ببینمشون ،

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم از برادرت ناراحت نشو اون بدبخت گیر کرده

اتفاقا چون برادران ما عرزه مدیریت ندارن این مشکلات به کجود میاد وگرنه من دقت کردم میتونست روابطم با خانم هاشون خوب باشه 

با یکی اش که دوتایی دست و پا میزنیم نگهداریم رابطه رو اگه آقا بتونه مدیریت کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فقط میتونم بگم از برادرت ناراحت نشو اون بدبخت گیر کرده

نمیتونم ناراحت نباشم,نباید حداقل مطمئن میشد حرفی زدیم یا نه بعد گارد می‌گرفت،

واقعا ازش بدم اومده

...
نمیتونم ناراحت نباشم,نباید حداقل مطمئن میشد حرفی زدیم یا نه بعد گارد می‌گرفت،واقعا ازش بدم اومده

من قشنگ درکت میکنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اتفاقا چون برادران ما عرزه مدیریت ندارن این مشکلات به کجود میاد وگرنه من دقت کردم میتونست روابطم با ...

احساس میکنم زنش فقط میخواست بما اینو برسونه ک اگ برادرتون شما رو تا حالا آدم حساب کرده بخاطر من بوده ،وگرنه من اگه بخوام محل سگ به شما نمی‌ذاره .

چون تو اون دو شبی ک اونجا بود کاملا دو تا شخصیت متفاوت از خودش و شوهرش نشون داد 

...
حس میکنم زنداداشت ادم بدی نیست انگار وسواس فکری و افسردگی خفیف داره ..هواشو داشته باشین

چرا این همه تعصب و سخت‌گیری برای خانواده خودش ندارع ،چرا فقط حال خوب ما رو باید زهر کنه ،

بجز حسادت هیچ چیز دیگه ای نیست 

و واااااقعا موفق شد چون دو طرفه از هم متنفر شدیم

...
چرا این همه تعصب و سخت‌گیری برای خانواده خودش ندارع ،چرا فقط حال خوب ما رو باید زهر کنه ،بجز حسادت ه ...

چی بگم عزیزم بالاخره خودت بیشتر میشناسیش اما از داداشت دلخور نشو اونم گیر افتاده بیچاره

احساس میکنم زنش فقط میخواست بما اینو برسونه ک اگ برادرتون شما رو تا حالا آدم حساب کرده بخاطر من بوده ...

من که یکی از داداشا به کل حذف شده جوری که حتی تو جمع باهاش حرف نمیزنم با زنش خیلی عادی 

بقیه هم واقعا در حد مناسبت 

چی بگم عزیزم بالاخره خودت بیشتر میشناسیش اما از داداشت دلخور نشو اونم گیر افتاده بیچاره

مثلا فقط یه مثال برات میزنم .یه دفه بمن زنگ زد خیلی ناراحت بود گفت آره ما دیشب تو راه بودیم رادیات ماشین ترکید و چون بیشتر سمت شاگرد هست آب داغ رو من پاشید ،،،

بعد زنگ زده به مامان من و قضیه رو تعریف کرده،مامانم گفته علی(داداشم) ک نسوخته طوریش نشده ؟

گفت چراااا مامان اول اسم علی رو آورد ،من دیشب تا صبح زجه میزدم ک من مامان علی رو مثل مامان خودم دوست دارم اما چرا اون من رو دوست نداره!!!!!!!

...
من که یکی از داداشا به کل حذف شده جوری که حتی تو جمع باهاش حرف نمیزنم با زنش خیلی عادی بقیه هم واقعا ...

من مشکلی ندارم ،اگر موضعشون مشخص باشه،من از خدامه همون سالی یکبار فقط ببینیم همو 

نه اینکه داره قشنگ با اعصاب ما بازی می‌کنه ،یجوری انگار رفیقه صمیمی ،باز دفه بعد ک میاد دشمن خونی 

...