2777
2789
عنوان

عمل چسبندگی

87 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان 

دختر من ده سالشه چسبندگی لابیا داشت با پماد کنترل میکردم الان دکترش گفته بهتره جراحی بشه . میخواستم ببینم کسی تجربیاتی راجب به این عمل داره؟ اذیتی خیلی داره؟

چسبندگیش کامله یعنی یه ذره هم باز نیس؟

دختر منم این مشکلو داره منتهی کامل بسته نشده دکتر میگه سن بلوغ برسه باز میشه 

تاجی ام 🌟🌟💙💙...هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من🍁🍂🍂

ی نصیحت از من ب شما این عمل رو نزار حتی خواهر و مادر خودت هم بفهمم.فقط بین خودت و شوهرت باشه.نگو چرا.چون هروقت ی مشکلی پیش اومد مثلاً مال یکی دیگه.....میگن دختر فلانی هم همین مشکل داشت عمل کرد.دوست داری مثال بزنن دخترتو؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چسبندگیش کامله یعنی یه ذره هم باز نیس؟دختر منم این مشکلو داره منتهی کامل بسته نشده دکتر میگه سن بلوغ ...

نه کامل بسته نیست ، ادرارش کامل تخلیه نمیشه همش دستشوییه برای همین گفتم این راه درمان زودتره بهتره 

نه کامل بسته نیست ، ادرارش کامل تخلیه نمیشه همش دستشوییه برای همین گفتم این راه درمان زودتره بهتره

فک نکنم عملش سخت باشه.ولی اگه با پماد مشکلش حل میشه همون پمادبزن

بده خودش بزنه بعد ببخشید چه پمادی میزنید منم بگیرم براش یه مدته دیگه براش نزدم مشکلی تو دفع ادرار نداره ولی خب بزنم براش شایدبهترباشه

[QUOTE=353636803]فک نکنم عملش سخت باشه.ولی اگه با پماد مشکلش حل میشه همون پمادبزن  بده خودش بزنه بعد ببخشید چه ...[/QUO

حتما براش مرتب بزن ، قبلاً اکویین میزدم الان گیرم نمیاد استرومایین میزنم ،حالا فردا میبرمش دوباره دکتر ببینم الان چی میگه  

[QUOTE=353636803]فک نکنم عملش سخت باشه.ولی اگه با پماد مشکلش حل میشه همون پمادبزن بده خودش بزنه بعد ...

مرسی لطف کردی

ایشالا که چیزی نیس مشکلش حل میشه