2777
2789
عنوان

باردارم توروخدا بگید چکار کنم

126 بازدید | 14 پست

حالت تهوع دارم همش گلاب به روتون چیزی میخورم حتما اونو بالا میارم تا بدنم یکم نرمال میشه بعد در اثر استفراغ سرگیجه بدنم درد دارم همش سرمم درد می‌کنه اگر. بخواد تا آخرش اینجوری باشم میمیرم پنج هفته چهار روز هستم به خانواده مادری و همسریم هنوز نگفتم نمیدونم میترسم هوشحال نشن مخصوصا مادرم موندم اگر اوضاعم همینطور بمونه هم از پا درمیام هم واقعا سخته نگفتن 

دوست دارم بستری بشم از بس حالم بده از جام نمیتونم پاشم بچه کوچیک دارم دوساله نمیشه بدتره وضعیت برام 

توروخدا سرزنش نکنید بچه دار چرا شدی بارداری اولم به این شدت حالم بده نبود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به سلامتی گلم چرا سرزنشت کنیم اگ کسی هم میگه برای خودته ما که این سختیا رو به جای تو نمیکشیم خودت اذیتی 

طبیعیه باید یکم بگذره تا بهتر بشی منم همینجوری بود انقد بالا میاوردم که از معده ام ی جوری ترش بود همیشه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

نه

خدا رو شکر.

گفتم شاید فشار خون بارداری داری که میگی هم استفراغ میکنی هم سر درد داری. لیمو ترش زیاد بخور. به خوب شدن حالت کمک میکنه.قاچ کن میک بزن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم به هیچ عنوان ترس یا خجالت از گفتن حاملگیت به مخصوصا خانواده خودت نداشته باش، از دوس پسرت که حامله نشدی، خودت مادری اگر بچت چنین حالی داشته باشه به هردلیلی هم ازش ناراحت یا عصبی یا هرچی باشی بازم دلت نمیاد بچت تو این حال باشه کمکش میکنی، حتما به مامانت بگو که با این حالت کمکت کنه برا آشپزی و بچه داری و... برا حالت تهوع هم حتما برو دکترت یه سری شربت و قرص میدن،،، 

عزیزم به هیچ عنوان ترس یا خجالت از گفتن حاملگیت به مخصوصا خانواده خودت نداشته باش، از دوس پسرت که حا ...

می‌دونم اول از همه بگم میگم ک بچتو از پوشک نگرفتی وهم از شیر ولی چکار کنم به حرف نیفتاده ک از شیر بگیرم 

عزیزم به هیچ عنوان ترس یا خجالت از گفتن حاملگیت به مخصوصا خانواده خودت نداشته باش، از دوس پسرت که حا ...

یا میگن چرا از پوشک نگرفتی ولی وقتی حرف نمیزنه فقط مامانو میگه چکار کنم 

2790
2778
2791
2779
2792