2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

325 بازدید | 20 پست

اول بگم با نامزدم هنوز عقد نکردیم 

بچه ها یه نفر چند روزه مزاحم خواهرم میشه با اکانتای مختلف من با گوشی خود خواهرم پیام دادم که بیشخصیت دیگه مزاحم نشو و بلاک کردم

جالا به اکانت خودم که شمارش مال مامانمه پیام داد اکانتای خواهرمم با شماره پدرمه که دست مامانمه

یارو به اکانت من پیام داد که فحش میدی بلاک میکنی شاید من هکر باشم نمیترسی از این 

گفتم از کجا اکانت منو پیدا کردی بعدم شماره به نام من نبست گفت اره شماره ها به نام پدرته در صورتی که اکانت خودم شمارش به نام مادرمه و فهمیدم دروغ میگه راجب هک کردن گوشیم 

بعدش خودمو دقیق میشناخت و شروع کرد درباره نامزدم حرف زدن میگفت خانواده نامزدت خیلییییی خوبن ولی خودش نه عوضی لاشی و صفت های بد و گفت ۴ سال با یه دختر تو رابطه بوده الانم تو رابطه هست من باور نکردم ولی کلا ذهنمو درگیر کرد 

چون اینسری که با نامزدم حرف زدم رفتار های سرد زیاد دیدم نمیدونم واقعا اون آدم کیه چرا اینارو گفت واقعیته یا نه بعد یه چیزیم راجب شغلش گفت که من خبر نداشتم اصلا این منو به شک انداخته که شاید اون حرفشم راسته

از طرفیم نامزدم خیلی خجالتیه اصلا بهش نمیخوره ۴ سال با یکی بوده باشه 

نمیخوام مستقیم بهش بگم ناراحت بشه و فکر کنه باور کردم

از یه طرف میگم شاید واقعیت داشته باشه اگه پیامارو نشونش بدم ممکنه پنهان کاری کنه

چیکار کنم به نظرتون؟

به هیچ عنوان به نامزدت نگو چون اگه کاری نکرده باشه باعث میشه دلخوری بینتون پیش بیاد و ازت ناراحت شه و اگرم خدایی نکرده چیزی که گفتن درست باشه مطمئن باش تایید نمیکنه و میزنه زیرش

اول مطمئن شو کسی که پیام داده کیه یطوری حرف از زیر زبونش بکش یا تهدیدش کن بگو به جرم مزاحمت ازت شکایت میکنم

یا اگه میتونی از طریق شمارش اسم و فامیلیشو درار

شاید اصلا یکی از قصد میخاد شما رو از هم جدا کنه

عاقلانه تصمیم بگیر گلم

به هیچ عنوان به نامزدت نگو چون اگه کاری نکرده باشه باعث میشه دلخوری بینتون پیش بیاد و ازت ناراحت شه ...

اره به نامزدم نمیگم چون خدایی اصلا بهش نمیخوره بعد صفاتی که بهش نسبت داد من بهشم برخورد اصلا 

شماره از یارو ندارم بعدم گفت پیام نده وگرنه شر میشه برات ولی میخوام بدم داییم ایدیشو میتونه درستش کنه برام بفهمم کیه

چیزی که درباره شغلش گفته رو ازش یپرسم؟ببینم راسته یا نه اینم دروغ گفته یارو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره به نامزدم نمیگم چون خدایی اصلا بهش نمیخوره بعد صفاتی که بهش نسبت داد من بهشم برخورد اصلا شماره ا ...

احتمالا دروغ گفته که تو رو بترسونه،خیلی نمیخاد پیگیر این شی که ببینی واقعا هکر یا نه

اما حتما پیگیرش باش عزیزم چون پای آینده‌ت وسطه

به داییت بگو هر چه زودتر، تا بدونی طرف کیه

انشالله که اونچیزایی که گفته حقیقت نداره

کسی نبوده که نامزدتو دوست داشته باشه ولی نامزدت اونو نخاسته باشه؟

احتمالا دروغ گفته که تو رو بترسونه،خیلی نمیخاد پیگیر این شی که ببینی واقعا هکر یا نه اما حتما پیگیرش ...

اره خب ولی از دردسرش میترسم اخه خیلی داشت فاز برمی‌داشت که من روانیم کار دستت میدم گفتم فلانی میشناسی منتظر تماس باش بعد اصلا دقت نکرد که من شمارشو ندارم گفت ببین من الان تعهدی بیرونم دیگه هک نمیکنم الانم کتری بهت ندارم تروخدا دردسر درست نکن برام چیزیو کخ باید بهت گفتم دیگه خودت میدونی 

نه نامزدم اصلا بهش نمیخوره اهل این کارا باشه هم خجالتی هم هر سوالی ازش بپرسم کامل جوابمو میده اصلا آدمی نیست که پنهانکاری باشه ولی بالاخره این حرفا منو نگران کرد به شک افتادم

بنظرم داره دروغ میگه و میخاد شما رو از هم جدا کنه

ولی خوب اگه مطمئن نشی تا همیشه این شک همراهته و همش به نامزدت مشکوک میشی و زندگی برای جفتتون زهر میشه

الکی تو رو ترسونده میخاد چکار کنه مثلا؟ اون اومده زندگی شما رو از هم جدا کنه تو که کاری نکردی

خودشو ول کن دیگه جیزی هم گفت جوابشو نده

اگه داییت آدم قابل اعتمادیه و پیش کسی نمیگه بهش بگو تا مطمئن شی طرف کیه و خیالت راحت شه

پیش هیچ کسم چیزی نگو جز داییت

بنظرم داره دروغ میگه و میخاد شما رو از هم جدا کنهولی خوب اگه مطمئن نشی تا همیشه این شک همراهته و همش ...

اره دقیقا الانم میدونم دروغ گفته ولی هی میگم عقد بیوفته عقب من بیشتر باهاش آشنا شم

اره باشه خیلی ممنون

اره دقیقا الانم میدونم دروغ گفته ولی هی میگم عقد بیوفته عقب من بیشتر باهاش آشنا شماره باشه خیلی ممنو ...

کار خوبی میکنی گلم

انشالله هر چی به صلاحته و خیر برات رقم بخوره عزیزم❤️

خیلی موضوع سادس عجیبه که ذهنت رو درگیر کرده 

اولن هیچ احدی نمیتونه اینجوری که مزاحم ادعا میکنه هک کنه 

چون تلگرام سرور هاش رمز گذاری شدش و اصلا امکان نداره 

فکر میکنی چرا فیلترش کردن چون صاحب تلگرام حتی یک مگابیت اطلاعات رو راضی نشد که به دولت ها و ایران بفروشه

برای همین ادعای اولش تو خالیه

ادعای دومش هم اینکه اومده پسره رو جلوی تو خراب کنه قطعا یه نیتی پشتش بوده حالا شاید همین طرفی که مزاحم بوده هموون اکس همسر شما بوده 

شایدم کسیه که با همسر شما دشمنی داره 

به نظر من مووضع رو به همسرتون اطلاع بدین ولی باز خواستش نکنین و حتی ذره ای از حرفای طرف رو باور نکنین

حتی اگه همسرتون چهار سال با شخصی تو رابطه بوده باشه گناه خودش پای خودشه

اگه اون رابطه براش خوب میبود قطعا توی اون رابطه میموند 

حتما طرفش مشخص داشته که رد شده از اون رابطه 

شما هم نگران خودت نباش

درجریان بذارش

اگرم کلا گفت دروغه بپذیر و همین اول زندگی با یه همچین چیز کوچیکی به پایه های زندگیت لرزه ننداز

خیلی موضوع سادس عجیبه که ذهنت رو درگیر کرده اولن هیچ احدی نمیتونه اینجوری که مزاحم ادعا میکنه هک کنه ...

اره چون میترسم نگم به نامزدم باز شروع کنه به چرت و پرت گفتن و مزاحمت 

امیدوارم چیزی نباشه یا ادامه پیدا نکنه حداقل چون گذشتش مهم نیست برام 

بله خیلی ممنون🤦‍♀️

اره چون میترسم نگم به نامزدم باز شروع کنه به چرت و پرت گفتن و مزاحمت امیدوارم چیزی نباشه یا ادامه پی ...

به نظر من در جریانش بذار و بلاکش کن همین اونم هیچ کاری نمیتونه بکنه خیالت راحت ب همسرتون فقط حس بی اعتمادی رو نشون ندید که ناراحت بشه 

به نظر من در جریانش بذار و بلاکش کن همین اونم هیچ کاری نمیتونه بکنه خیالت راحت ب همسرتون فقط حس بی ا ...

بله فکر کنم این کار بهترین راهه 

چون من اولش میخواستم بگم عقد نمیکنم و بی سر و صدا همه چیرو بهم بزنم

بله فکر کنم این کار بهترین راهه چون من اولش میخواستم بگم عقد نمیکنم و بی سر و صدا همه چیرو بهم بزنم

توی زندگی ممکنه یه جاهایی یه اتفاقاتی بیفته که واقعاً شک برانگیز باشه ولی بهترین کار و بهترین چیز اینه که شما تا لحظه آخر به طرفتون اعتماد داشته باشید 

و وقتی که همه چیز به صورت علنی مشخص شد که مشکلی وجود داشته یا خیانتی وجود داشته اون موقع ری اکشن نشون بدید حساسیت زیادی و بیش از حد باعث فاصله بین شما و همسرتون می‌شه 

و همین فاصله می‌تونه باعث چیزهای بدی بشه مثل خیانت 

یه فیلمی چند وقت پیش توی اینستا خیلی ترند شده بود خیلی ویو گرفته بود اونم این بود که یک زن و شوهری داخل رستوران مشغول خوردن غذا بودند که یک خانمی میاد و به همسر اون آقا میگه که این آقا همسر منه و فلان روز و فلان روز با من بوده 

و ری اکشن خانم فوق العاده بود که اصلاً حتی توجهی به اون خانم نداشت و می‌دونست که امکان نداره همسرش بهش خیانت کنه

و کپشن زیبایی هم نوشته بودند زیر این ویدیوها و گفته بودند که این آقا زندگی رو برده با داشتن همچین پارتنری که از چشم‌هاش بیشتر بهش اعتماد داره

توی زندگی ممکنه یه جاهایی یه اتفاقاتی بیفته که واقعاً شک برانگیز باشه ولی بهترین کار و بهترین چیز ای ...

چه قشنگ چه دیدگاه خوبی بله درسته 

من زیادی رو ای مسائل حساسم متاسفانه و بدم هست 🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم خیلی تحقیق کن راجبش ببین واقعا راسته یا چی،

ولی من خودم فهمیدم که هرکاری از هرکسی حتی پاکترین ها هم بعید نیس و این تجربه خیلی برام سنگین تموم شد

هیچوقت نخواستم طوری حرف بزنم که کسی دلش بلرزه خانومی شماهم خوب تحقیق کن که ببین چه خبره چون هنوز نامزدم هستین البته که ان شاءالله چیزی نیس عزیزم🌸