سلام.کودک یکسال و هفت ماهه من حدود چند شب هست ناگهان توی خواب گریه میکنه و هیچ جور ممکنی هم اروم نمیشه و بهونه میگیره واقعا میمونم چجوری ارومش کنم.میشه راهنمایی بفرمایید ایا لازمه ببرمش دکتر؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من پسرم گریه میکرد با چشم بسته که شیر چند باری رو دلش مونده بود این اخریه چون نمیتونست راحت نفس بکشه گریه میکرد که از روی خس خس سینه اش فهمیدم بردمش دکتر تجربه ی دیگه ایی ندارم
من اوایل نمیدونستم و ناراحت میشدم ک شبا الکی گریه میکنه و بهونه گیری میکنه کلی غصه میخوردم چرا اینطوریه ولی دو سه روز بعدش میدیدم مال دندونش بوده و بعد از چند روز دوباره شبا اروم میخوابید
سلام دختر منم تو همین سن بچه شما که بود چند باری با گریه شدید از خواب بلند میشد و تا چراغ روشن نمی کردم و تو اتاق راه نمیبردم آروم نمیشد و دلیلش هم نفهمیدم