راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم چرا ناراحتی تیپ شخصیتی پسرتان همین جوری هست من برادر و پدر و پدر بزرگم همه این مدلی بودن و مشکلی هم نداشتن من ارزوم هست پسر من هم همین مدلی بود ولی پرحرف و به شدت اجتماعی هست ومن دوست ندارم برعکس شما
بهش اعتماد به نفس بدین با حرفاتون، ازش نظر بخواین توو موارد مختلف، و از همه مهمتر توو جمع هایی شرکت کنید که بازی انجام میدن یا خودتون وقتی مهمون های پایه ای دارین پیشنهاد بازی بدین، مخصوصا بازی مافیا، ما یه دوست خانوادگی داشتیم که دوتا پسر داشتن و یکیشون بشدت کم حرف و کلا زیاد حرف نمیزدن علاقه ای هم نداشتن توو مهمونی ها شرکت کنن، اکثرا سرشون تو گوشی بود، ولی الان چند ساله کا با ما دوستن و از وقتی توو جمع اونا رو مخاطب قرار دادیم، بازی کردیم انقد مافیا بازی کردیم که الان هممون یه گادفادر حرفه ای هستیم 😂و خلاصه بازی های مختلف که نه تنها دیگه سرشون تو گوشی نیس بلکه خیلی اجتماعی شدن و حرف میزنن همیشه
منم پسرم ۵ سالشه کم حرفه زیاد پرحرف نیست فقط وقتی سوال داشته باشه یا میخواد چیزی تعریف کنه یا چیزی بخواد حرف میزنه ولی بیرون که میریم بیشتر کنجکاوی میکنه و حرف میزنه و سوال میپرسه بیشتر توی خونه کم حرفه