2777
2789
عنوان

چجوری زرنگ بشیم

93 بازدید | 8 پست

گلیم خودمون از اب بکشیم بیرون💔

تو میتونی ❤😍✨✨❤😍من بهت ایمان دارم و بهت افتخار میکنم تو شایسته و لایق هستی تو توانمندی تو اقتدار داری تو از پسش برمیای❤😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در چه زمینه ای زرنگ باشی؟

زندگی اجتماعی 

شوهرداری 

مردم داری

بچه داری 

خانه داری 

تو میتونی ❤😍✨✨❤😍من بهت ایمان دارم و بهت افتخار میکنم تو شایسته و لایق هستی تو توانمندی تو اقتدار داری تو از پسش برمیای❤😍

مطمئن شوید که از پدر و مادری زرنگ متولد میشوید!

وا خوب شاید شانس نداشتم اونام زرنگ نبودن  اون وقت چی 

بنظر من اونایی که زرنگن حواسشون اول از همه جمعه.یعنی چجوری بگم گیج نمیزنن،حواسشون پرت نیست و... در مورد خیلی از چیزا باید اطلاعات داشته باشی.مثلا میخوای چیزی بخری از خیلیا بپرس که سرت کلاه نره این میشه زرنگ بودن.

در مورد شوهرداری باید سیاست بلد باشی!رز مورد بچه داری باید کتاب بخونی و در مورد تربیت اینا هم بلد بشی و ....اگه چیز خاصی در نظرته بپرس شاید بدونم جواب میدم حتما اگه بلد بودم😁😁

بنظر من اونایی که زرنگن حواسشون اول از همه جمعه.یعنی چجوری بگم گیج نمیزنن،حواسشون پرت نیست و... در م ...

چجوری مدیریت مالی داشته باشم؟

بلد نیستم پس انداز کنم 

چجوری مدیریت مالی داشته باشم؟بلد نیستم پس انداز کنم

در مورد مدیریت مالی من خودم یه حساب بانکی دارم که همراه بانکشو ندارم.وقتی پول میاد دستم همیشه مبلغیش رو میزنم به اون حسابم،سعی میکنم خرید هیجانی نداشته باشم(که بعضی وقتا زیاد هم موفق نیستم😂)و هرازگاهی سکه گرمی یا اصلا کمتر از گرم میخرم و روی هم میتونم یه چیز بزرگتر که بعدا لازممه رو راحت بخرم