2777
2789
عنوان

ایفون مسخرس😭

164 بازدید | 15 پست

من ایفون ۱۳ دارم و یکی ۱۳ پرومکس داشت گفت ۱۳ خیلی چیپه سامسونگ بگیری دستت بهتره خیلی مسخرم کرد 😭😭😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه نداره بیا سامسونگ من واسه تو آیفون تو برای من😅

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

اگه واسه چس و فیس آیفون خریدی میتونی تز حرف طرف ناراحت و نگران شی

وگرنه چرت و پرت گفته واقعا اونقد مهم نیس گوشیت چیه...

من کلا سلمسونگو میپسندم و سامسونگ این قیمت اوکیه واقن هرچند ربطی به حرف طرف نداره

گریه نداره بیا سامسونگ من واسه تو آیفون تو برای من😅

نه مرسی 😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اگه واسه چس و فیس آیفون خریدی میتونی تز حرف طرف ناراحت و نگران شیوگرنه چرت و پرت گفته واقعا اونقد مه ...

نه بابا پز چیه 

خب من عاشق ایفونم خیلی کوالیتی بالایی داره 

اون گفت کسایی که ۱۳ دارن واسه پزشه

نه بابا پز چیه خب من عاشق ایفونم خیلی کوالیتی بالایی داره اون گفت کسایی که ۱۳ دارن واسه پزشه

هرچی میخواد بگه بابا

عموم ملت واسه قیافه گرفتنش میخرن البته 

ولی خب حرف طرف اهمیت نداره

عینک آفتابی لم بزنی ملت میگن میخواد قیافه بگیره