2777
2789
عنوان

سقف انتقال بانک روزانه چقدره

547 بازدید | 9 پست

سلام دوستان اگر چک ۱ و ۲۰۰ داشته باشی پاس بشه بری بانک بخوای بزنی به کارتت فقط میشه تو چند روز و روزانه ۲۰۰ میلیون  زد به کارت؟و اینکه همون روز اول که ۲۰۰ زدی به کارتت میشه یه مقدار پول واسه یکی دیگه انتقال بدی یا نه نمیشه کارت به سقف نزدیک میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

200 تومنی اسمش پایا هست

منظورم همون پایا هست مثلا من با پایا ۲۰۰ زدم بع حساب خودم مثلا همون روز میتونم ۲۰ میلیون از اون ۲۰۰ انتقال بدم به کارت یکی دیگه ؟یا اینکه نه دیگه سقف انتقال تموم شده

منظورم همون پایا هست مثلا من با پایا ۲۰۰ زدم بع حساب خودم مثلا همون روز میتونم ۲۰ میلیون از اون ۲۰۰ ...

این. محدودیت برای واریز هست دیگه

یکی 200 به تو میزنه

تو هم همون موقع میتونید 200  برا یکی دیگه بزنی 

هیچ خبری نیست ...😉

ببخشید اسی

داشتم دماغمو لایه برداری میکردم که یه لایه از پوستم رفت رفت استرس دارم تا هفته بعد خوب نشه یعنی میشه هرچی میدونید خوبه بگید 😭😭😭

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️