2777
2789

منم این ماه دارم برای لاپاراسکوپی و آی وی اف میرم پیش دکتر نصر که از همکارای سابق دکتر اقصی بودن و عضو کالج سلطنتی لندن هستن بچه ها خواهش میکنم کمکم کنید کسی تجربه ای از دکتر نصر داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این ماه دارم برای لاپاراسکوپی و آی وی اف میرم پیش دکتر نصر که از همکارای سابق دکتر اقصی بودن و ع ...

سلام عزیزم من 97/8/2 دکتر نصر بودم و این رو با جرات تمام میگم خدمتتون، به دانش و حاذق بودن این دکتر شک نکن من خیلی دکترهای مختلف رفتم چون سنم بالا رفته و درون رحمم مشکل داره همشون فقط میگفتند بیا آی وی اف ولی ایشون برام سونو نوشت و گفت تا اونو نبینم هیچ چیز نمیتونم بهت بگم و من از تعداد زیادی مریض که تو مطب ایشون بودند در مورد طبابت ایشون پرسیدم و خوشبختانه هیچکدوم ناراضی نبودند .... برای ایشون و همه دکترهایی که مثل ایشون دلسوزند و پول پرست نیستند آرزوی سلامتی میکنم 

سلام عزیزم من 97/8/2 دکتر نصر بودم و این رو با جرات تمام میگم خدمتتون، به دانش و حاذق بودن این دکتر ...

سلام خانومی. من به تازگی میخوام برم پیش دکتر نصر باخوندن نظر شما واقعا  امیدوار شدم. میشه بدونم شما همچنان میرید پیشش؟